Επικοινωνήστε μαζί μας

GD10 2.4G Wireless 4K HD TV Game Console PSP Game Box 32G Built-in 15,000 Games

GD10

Νέο προϊόν

Gaming κονσόλα με 2 ασύρματα gamepad, με υποστήριξη δύο παικτών, με προσομοιωτές (FC, SFC, GB, GBA, GBC, MD, PS1 ,CPS, WSC, SNES, NES, MD, N64,) και  προφορτωμένα 15.000 παιχνίδια. Υποστηρίζει κάρτα μνήμης με ανώτατο όριο 256 GB. Απλή εγκατάσταση, το παιχνίδι έρχεται μαζί σας, συνδέστε με την τηλεόραση και παίξτε χωρίς λήψη. Έχει έξοδο HDMI 4K για αναπαραγωγή παιχνιδιών με ποιότητα εικόνας 4K.

89,90 €

Οι τιμές αφορούν ηλεκτρονικές παραγγελίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Packing list:
1 x 4K game stick
2 x 2.4G wireless controllers
1 x USB wireless receiver
1 x HD extension cable
1 x USB power cable
1 x User Manual

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η φορητή κονσόλα παιχνιδιών S8 αποτελεί μια εξαιρετική ιδέα δώρου για κάθε παιδί. Με 520 διαφορετικά κλασσικά παιχνίδια για ατελείωτο Gaming, όλοι θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει!

21,90 €

Η ρετρό κονσόλα της θα σας χαρίσει ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού εισάγοντάς το στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και πηγαίνοντάς το παράλληλα πίσω στο χρόνο βλέποντας γραφικά και λειτουργίες που υπήρχαν παλαιότερα. Με 156 διαφορετικά κλασσικά παιχνίδια όπως τo Taken , Ghost n Goblins και πολλά άλλα για ατελείωτο Gaming, όλοι θα βρουν αυτό που τους...

48,90 €

Η X50 κονσόλα της θα σας χαρίσει ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού εισάγοντάς το στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και πηγαίνοντάς παράλληλα πίσω στο χρόνο βλέποντας γραφικά και λειτουργίες που υπήρχαν παλαιότερα. Με 6.000 διαφορετικά κλασσικά παιχνίδια για ατελείωτο Gaming, όλοι θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει!

48,90 €

Η MK500 κονσόλα της θα σας χαρίσει ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού εισάγοντάς το στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και πηγαίνοντάς παράλληλα πίσω στο χρόνο βλέποντας γραφικά και λειτουργίες που υπήρχαν παλαιότερα. Με 500 διαφορετικά κλασσικά παιχνίδια για ατελείωτο Gaming, όλοι θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει!

19,90 €

Η MK500 κονσόλα της θα σας χαρίσει ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού εισάγοντάς το στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και πηγαίνοντάς παράλληλα πίσω στο χρόνο βλέποντας γραφικά και λειτουργίες που υπήρχαν παλαιότερα. Με 500 διαφορετικά κλασσικά παιχνίδια για ατελείωτο Gaming, όλοι θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει!

19,90 €

Gaming κονσόλα με υποστήριξη τεσσάρων ατόμων για να παίξουν μαζί, με προσομοιωτές (CPS, FC, GB, GBA, GBC, MD, SFC, PS και  προφορτωμένα 10.000 παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών PS1.Απλή εγκατάσταση, το παιχνίδι έρχεται μαζί σας, συνδέστε με την τηλεόραση και παίξτε χωρίς λήψη. Έχει έξοδο HDMI HD για αναπαραγωγή παιχνιδιών με ποιότητα εικόνας HD.

139,00 €

Gaming κονσόλα με υποστήριξη 3 ατόμων για να παίξουν μαζί, με προσομοιωτές (CPS, FC, GB, GBA, GBC, MD, SFC, PS και  προφορτωμένα 15.000 παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών PS1.Απλή εγκατάσταση, το παιχνίδι έρχεται μαζί σας, συνδέστε με την τηλεόραση και παίξτε χωρίς λήψη. Έχει έξοδο HDMI HD για αναπαραγωγή παιχνιδιών με ποιότητα εικόνας HD.

95,00 €

Gaming κονσόλα με 2 ασύρματα gamepad, με υποστήριξη τεσσάρων ατόμων για να παίξουν μαζί, εξοπλισμένη με 30.000 παιχνίδια. Συμβατό με 23 τύπους προσομοιωτών. Διαθέτει HD 4K, χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, γρήγορη φόρτωση προγραμμάτων και γρήγορη ταχύτητα παιχνιδιού. Μπορεί να υποστηρίξει έως και 128G κάρτα μνήμης και επιτρέπει την αποθήκευση και τη συλλογή...

79,00 €

Gaming κονσόλα με 2 ενσύρματα gamepad, με υποστήριξη δύο ατόμων για να παίξουν μαζί, εξοπλισμένη με 600 παιχνίδια. Ελαφρύ και συμπαγές σχέδιο, ταιριάζει εύκολα στην παλάμη του χεριού σας και σας επιτρέπει να απολαύσετε ώρες διασκεδαστικού παιχνιδιού. Απλή εγκατάσταση, το παιχνίδι έρχεται μαζί σας, συνδέστε με την τηλεόραση και παίξτε χωρίς λήψη.

48,90 €

Gaming κονσόλα με 2 ενσύρματα gamepad, με υποστήριξη δύο ατόμων για να παίξουν μαζί, εξοπλισμένη με 620 παιχνίδια. Ελαφρύ και συμπαγές σχέδιο, ταιριάζει εύκολα στην παλάμη του χεριού σας και σας επιτρέπει να απολαύσετε ώρες διασκεδαστικού παιχνιδιού. Απλή εγκατάσταση, το παιχνίδι έρχεται μαζί σας, συνδέστε με την τηλεόραση και παίξτε χωρίς λήψη.

24,90 €

Η X7M κονσόλα της θα σας χαρίσει ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού εισάγοντάς το στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και πηγαίνοντας παράλληλα πίσω στο χρόνο βλέποντας γραφικά και λειτουργίες που υπήρχαν παλαιότερα. Με 500 διαφορετικά κλασσικά παιχνίδια για ατελείωτο Gaming, όλοι θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει!

39,00 €

Ετοιμαστείτε για επικές μάχες με το παιδικό παιχνίδι περιπέτειας αυτοκινήτου που επιτρέπει σε δύο παίκτες να συμμετέχουν σε συναρπαστικές μάχες με αυτοκίνητο. Προκαλέστε φίλους ή μέλη της οικογένειας να δουν ποιος θα βγει νικητής στην απόλυτη αναμέτρηση αυτοκινήτου!

14,90 €

Η Powkiddy X12 κονσόλα της θα σας χαρίσει ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού εισάγοντάς το στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και πηγαίνοντάς παράλληλα πίσω στο χρόνο βλέποντας γραφικά και λειτουργίες που υπήρχαν παλαιότερα. Με 800+ διαφορετικά κλασσικά παιχνίδια για ατελείωτο Gaming, όλοι θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει!

69,00 €

Gaming κονσόλα με υποστήριξη 2 ατόμων για να παίξουν μαζί, με προσομοιωτές (CPS, FC, GB, GBA, GBC, MD, SFC, PS και  προφορτωμένα 15.000 παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών PS1. Απλή εγκατάσταση, το παιχνίδι έρχεται μαζί σας, συνδέστε με την τηλεόραση και παίξτε χωρίς λήψη. Έχει έξοδο HDMI HD για αναπαραγωγή παιχνιδιών με ποιότητα εικόνας HD.

99,00 €

Gaming κονσόλα με 2 ασύρματα gamepad, με υποστήριξη 2 ατόμων για να παίξουν μαζί, εξοπλισμένη με 20.000+ παιχνίδια. Διαθέτει καθαρή ποιότητα εικόνας, μπορείτε να απολαύσετε ζωντανά ρετρό παιχνίδια στην τηλεόραση ή στον προτζέκτορα σας με χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, γρήγορη φόρτωση προγραμμάτων και γρήγορη ταχύτητα παιχνιδιού.

79,00 €

Η φορητή κονσόλα παιχνιδιών RS-1 αποτελεί μια εξαιρετική ιδέα δώρου για κάθε παιδί. Με 152 διαφορετικά κλασσικά παιχνίδια για ατελείωτο Gaming, όλοι θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει!

23,90 €

Η φορητή κονσόλα παιχνιδιών RS-1 αποτελεί μια εξαιρετική ιδέα δώρου για κάθε παιδί. Με 152 διαφορετικά κλασσικά παιχνίδια για ατελείωτο Gaming, όλοι θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει!

23,90 €

Κάντε ένα βήμα πίσω στο χρόνο και ξαναζήστε τη χρυσή εποχή του gaming με τη φορητή κονσόλα παιχνιδιών X6 Retro. Με 10.000 διαφορετικά κλασσικά παιχνίδια για ατελείωτο Gaming, όλοι θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει!

45,00 €

Κάντε ένα βήμα πίσω στο χρόνο και ξαναζήστε τη χρυσή εποχή του gaming με τη φορητή κονσόλα παιχνιδιών X7 Plus Retro. Με 10.000 διαφορετικά κλασσικά παιχνίδια για ατελείωτο Gaming, όλοι θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει!

59,00 €

Επάνω