Επικοινωνήστε μαζί μας
Power Banks

Power Banks Υπάρχουν 37 προϊόντα.

ανά σελίδα

Με το Mi PowerBank 20000mAh 2C είναι εφοδιασμένο με άριστες μπαταρίες λιθίου-πολυμερούς με ενεργειακή πυκνότητα έως και 728Wh/L. Είναι το μεγαλύτερο σε χωρητικότητα μοντέλο. Διαθέτει εξαιρετικό design και είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο υψηλής ποιότητας. Επίσης διαθέτει τη λειτουργία ταχείας φόρτισης Quick Charge 3.0 για να φορτίζεται τις συσκευές σας...

34,90 €

Το Power Bank της Remax της σειράς Jeni είναι μία εξωτερική μπαταρία ιδανική για όσους θέλουν να έχουν τη δυνατότητα φόρτισης της αγαπημένης τους συσκευής παντού. Έχει χωρητικότητα 10000 mAh και σε σχήμα μπουκαλιού σε πράσινο-μωβ χρώμα. Μπορεί να φορτίζει δύο συσκευές ταυτόχρονα.

24,90 €

Το Power Bank της Remax της σειράς Jeni είναι μία εξωτερική μπαταρία ιδανική για όσους θέλουν να έχουν τη δυνατότητα φόρτισης της αγαπημένης τους συσκευής παντού. Έχει χωρητικότητα 10000 mAh και σε σχήμα μπουκαλιού σε κόκκινο-μπλε χρώμα. Μπορεί να φορτίζει δύο συσκευές ταυτόχρονα.

24,90 €

Εξωτερική Γνήσια μπαταρία της Xiaomi χωρητικότητας 10000mAh που είναι αρκετά για να φορτίσουν πλήρως το τηλέφωνο σας πολλές φορές.Το Xiaomi Mi Powerbank 10000mAh 2S διαθέτει τεχνολογία ταχείας φόρτισης και είναι συμβατό με smartphones, tablets καθώς και με μια ποικιλία από ψηφιακές κάμερες και φορητές συσκευές

24,90 €

Το Power Bank της Remax της σειράς Container είναι μία εξωτερική μπαταρία ιδανική για όσους θέλουν να έχουν τη δυνατότητα φόρτισης της αγαπημένης τους συσκευής παντού. Έχει χωρητικότητα 10000 mAh και η εμφάνισή της είναι εμπνευσμένη από το σχήμα του container σε μπλε χρώμα.

23,90 €

Το Power Bank της Remax της σειράς Armory είναι μία εξωτερική μπαταρία ιδανική για όσους θέλουν να έχουν τη δυνατότητα φόρτισης της αγαπημένης τους συσκευής παντού. Έχει χωρητικότητα 10000 mAh και στρατιωτική εμφάνιση σε πράσινο χρώμα. Παρέχει προστασία από υπερθέρμανση της συσκευής και από υπέρταση.

23,90 €

Το Power Bank της Remax της σειράς Container είναι μία εξωτερική μπαταρία ιδανική για όσους θέλουν να έχουν τη δυνατότητα φόρτισης της αγαπημένης τους συσκευής παντού. Έχει χωρητικότητα 10000 mAh και η εμφάνισή της είναι εμπνευσμένη από το σχήμα του container σε πράσινο χρώμα.

23,90 €

Φορητή μπαταρία χωρητικότητας 8000mAh. Μπορείτε να την έχετε πάντα μαζί σας φορτισμένη, και όταν η μπαταρία του κινητού σας ή του Tablet σας αδειάζει, την χρησιμοποιείται για να έχετε πάλι ενέργεια στην συσκευή σας.

17,90 €

Το Power Bank της Remax CamaRoon είναι μία εξωτερική μπαταρία ιδανική για όσους θέλουν να έχουν τη δυνατότητα φόρτισης της αγαπημένης τους συσκευής παντού. Έχει χωρητικότητα 5000 mAh, η οποία σας επιτρέπει να φορτίσετε 1-2 φορές την μπαταρία του κινητού σας. Χάρη στη διπλή θύρα USB-A του Powerbank, μπορείτε να φορτίσετε δύο συσκευές ταυτόχρονα. Έχει κομψή...

16,90 €

Το Power Bank της Remax CamaRoon είναι μία εξωτερική μπαταρία ιδανική για όσους θέλουν να έχουν τη δυνατότητα φόρτισης της αγαπημένης τους συσκευής παντού. Έχει χωρητικότητα 5000 mAh, η οποία σας επιτρέπει να φορτίσετε 1-2 φορές την μπαταρία του κινητού σας. Χάρη στη διπλή θύρα USB-A του Powerbank, μπορείτε να φορτίσετε δύο συσκευές ταυτόχρονα. Έχει κομψή...

16,90 €

Φορητός φορτιστής Esperanza Power Bank Atom Λευκό / Μπλε EMP107WB απόδοσης 11000mAh με ενσωματωμένο φακό και ένδειξη φόρτισης. Ειδικά σχεδιασμένος για την φόρτωση των αυτόνομων ηλεκτρικών συσκευών όπως iPad, iPhone, tablets, smart phones, MP4, GPS, κλπ.

16,90 €

Το Power Bank της Remax CamaRoon είναι μία εξωτερική μπαταρία ιδανική για όσους θέλουν να έχουν τη δυνατότητα φόρτισης της αγαπημένης τους συσκευής παντού. Έχει χωρητικότητα 5000 mAh, η οποία σας επιτρέπει να φορτίσετε 1-2 φορές την μπαταρία του κινητού τηλεφώνου σας. Χάρη στη διπλή θύρα USB-A του Powerbank, μπορείτε να φορτίσετε δύο συσκευές ταυτόχρονα....

16,90 €

Εξωτερική Γνήσια μπαταρία της Xiaomi χωρητικότητας 5000mAh που είναι αρκετά για να φορτίσουν πλήρως το τηλέφωνο σας πολλές φορές. Η μπαταρία φορτίζεται με MicroUSB καλώδιο (περιλαμβάνεται) είτε απο θήρα USB, είτε με οποιονδήποτε αντάπτορα πρίζας. Ιδανικό για ταξίδια και όσους είναι πολλές ώρες στο δρόμο καθημερινά, ώστε να μην μένουν ποτέ απο μπαταρία στη...

16,90 €

Ένας φορητός φορτιστής μπαταρίας Esperanza Power Bank Radium Λευκό / Μπλε EMP106WΒ 8000mAh White / Blue που παρέχει άμεση ισχύ όπου και να βρίσκεστε. Το Radium μπορεί να φορτίσει κάθε ηλεκτρονική συσκευή όπως Smartphones, iPhone, iPad, iPod, PDA/GPS, Game console, Mp3/MP4 player που έχουν απαίτηση ρεύματος έως 1000mAh.

15,90 €

Ένας φορητός φορτιστής μπαταρίας Esperanza Power Bank Radium Λευκό / Γκρι EMP106WE 8000mAh White / Grey που παρέχει άμεση ισχύ όπου και να βρίσκεστε. Το Radium μπορεί να φορτίσει κάθε ηλεκτρονική συσκευή όπως Smartphones, iPhone, iPad, iPod, PDA/GPS, Game console, Mp3/MP4 player που έχουν απαίτηση ρεύματος έως 1000mAh.

15,90 €

Το Mirror Power Bank της Remax είναι μία εξωτερική μπαταρία ιδανική για όσους θέλουν να έχουν τη δυνατότητα φόρτισης της αγαπημένης τους συσκευής παντού. Η χωρητικότητα των 5500mAh εγγυάται την φόρτιση όλων των smartphone της αγοράς από το 0 στο 100% για περισσότερες από μία φορές ( 1 εως 3 φορές) ανάλογα την μπαταρία της συσκευής σας.

15,90 €

To Power bank Yisuibao είναι ένας φορητός φορτιστής μπαταρίας 5600 mAh που παρέχει άμεση ισχύ όπου και να βρίσκεστε, ενώ παράλληλα δίνει στυλ και ποιότητα στο κινητό σας.

13,90 €

Φορητός φορτιστής Esperanza Power Bank Electron Λευκό / Μπλε EMP104WB απόδοσης 5200mAh με φωτεινή LED ένδειξη λειτουργίας και LED φακό. Ειδικά σχεδιασμένος για την φόρτιση των αυτόνομων ηλεκτρικών συσκευών όπως iPad, iPhone, tablets, κινητά τηλέφωνα, smart phones, MP4, GPS, κλπ.

12,90 €
Προβάλλονται 1 - 18 από 37 αντικείμενα

Επάνω