Επικοινωνήστε μαζί μας

Retro Mini Arcade Game Console 156 Games RHAC01

gaming-retro

Νέο προϊόν

Η ρετρό κονσόλα της θα σας χαρίσει ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού εισάγοντάς το στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και πηγαίνοντάς το παράλληλα πίσω στο χρόνο βλέποντας γραφικά και λειτουργίες που υπήρχαν παλαιότερα. Με 156 διαφορετικά κλασσικά παιχνίδια όπως τo Taken , Ghost n Goblins και πολλά άλλα για ατελείωτο Gaming, όλοι θα βρουν αυτό που τους ταιριάζει!

48,90 € με Φ.Π.Α

Οι τιμές αφορούν ηλεκτρονικές παραγγελίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1. Interface: USB

2. Battery: 700mAh

3. Screen size: 2.8 inches TFT color screen

4. Output: AV output

5. Easy to operate, open and plug and play

6. The mini arcade is of suitable size, light weight and easy to carry

7. Download is not supported

8. Built-in 156 retro classic games

9. Size: 9x8.5x16 cm

10. Weight: about 350 grams

 

Product standard configuration:

- Packing x 1

- Charging cable x 1

- AV cable x 1

- English manual x 1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Gaming κονσόλα με υποστήριξη τεσσάρων ατόμων για να παίξουν μαζί, με προσομοιωτές (CPS, FC, GB, GBA, GBC, MD, SFC, PS και  προφορτωμένα 10.000 παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών PS1.Απλή εγκατάσταση, το παιχνίδι έρχεται μαζί σας, συνδέστε με την τηλεόραση και παίξτε χωρίς λήψη. Έχει έξοδο HDMI HD για αναπαραγωγή παιχνιδιών με ποιότητα εικόνας HD.

139,00 €

Gaming κονσόλα με 2 ασύρματα gamepad, με υποστήριξη δύο παικτών, με προσομοιωτές (FC, SFC, GB, GBA, GBC, MD, PS1 ,CPS, WSC, SNES, NES, MD, N64,) και  προφορτωμένα 15.000 παιχνίδια. Υποστηρίζει κάρτα μνήμης με ανώτατο όριο 256 GB. Απλή εγκατάσταση, το παιχνίδι έρχεται μαζί σας, συνδέστε με την τηλεόραση και παίξτε χωρίς λήψη. Έχει έξοδο HDMI 4K για...

89,90 €

Gaming κονσόλα με 2 ενσύρματα gamepad, με υποστήριξη δύο ατόμων για να παίξουν μαζί, εξοπλισμένη με 600 παιχνίδια. Ελαφρύ και συμπαγές σχέδιο, ταιριάζει εύκολα στην παλάμη του χεριού σας και σας επιτρέπει να απολαύσετε ώρες διασκεδαστικού παιχνιδιού. Απλή εγκατάσταση, το παιχνίδι έρχεται μαζί σας, συνδέστε με την τηλεόραση και παίξτε χωρίς λήψη.

48,90 €

Gaming κονσόλα με 2 ενσύρματα gamepad, με υποστήριξη δύο ατόμων για να παίξουν μαζί, εξοπλισμένη με 620 παιχνίδια. Ελαφρύ και συμπαγές σχέδιο, ταιριάζει εύκολα στην παλάμη του χεριού σας και σας επιτρέπει να απολαύσετε ώρες διασκεδαστικού παιχνιδιού. Απλή εγκατάσταση, το παιχνίδι έρχεται μαζί σας, συνδέστε με την τηλεόραση και παίξτε χωρίς λήψη.

24,90 €

Επάνω