Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να έχεις εξασφαλισμένη πάντα τη νίκη, επίλεξε το κατάλληλο Gaming Gamepads!

Gaming Gamepads� Υπάρχουν 4 προϊόντα.

Ασύρματο gamepad της Roar τεχνολογίας bluetooth, πλήρως συμβατό με κονσόλα PS4. Διαθέτει touchpad 2 σημείων, έχει διπλό σύστημα δόνησης, εργονομικό σχεδιασμό και καταπληκτικό anti-slip feeling για να απολαμβάνεις ατελείωτο, ξεκούραστο gaming! Επίσης, εξοπλίζεται με LED light bar, share button, ηχείο και υποδοχή ακουστικών!

33,90 €

Το KOJIMA για play station 4 και Pc είναι ένα εργονομικό gamepad, το οποίο βασική λειτουργία εξασφαλίζει μέγιστη άνεση κατά το gaming. Καλά διατεταγμένα κουμπιά σε συνδυασμό με μεγαλύτερη ακρίβεια σας κάνουν να ελέγχετε πλήρως τη δράση του παιχνιδιού. Το εφαρμοσμένο χαρακτηριστικό του ανατροφοδοτούμενου δονήσματος προσθέτει το ρεαλισμό στα παιχνίδια.

24,99 €

Ασύρματο gamepad της Roar με διπλό σύστημα δόνησης, εργονομικό σχεδιασμό και καταπληκτικό anti-slip feeling για να απολαμβάνεις ατελείωτο, ξεκούραστο gaming! Διαθέτει 4 LED ενδείξεων και 2 joystick μεγάλης ακρίβειας με υποστήριξη αναλογικού και ψηφιακού χειρισμού.

18,90 €

Με διπλό σύστημα δόνησης, εργονομικό σχεδιασμό και καταπληκτικό anti-slip feeling για να απολαμβάνεις ξεκούραστο gaming. Διαθέτει 4 LED ενδείξεων και 2 joystick μεγάλης ακρίβειας με υποστήριξη αναλογικού και ψηφιακού χειρισμού. Εξοπλίζεται με καλώδιο μήκους 1.8m.

13,90 €
Προβάλλονται 1 - 4 από 4 αντικείμενα

Επάνω