Επικοινωνήστε μαζί μας

Για να έχεις εξασφαλισμένη πάντα τη νίκη, επίλεξε το κατάλληλο Gaming Headset!

Gaming Headset� Υπάρχουν 40 προϊόντα.

ανά σελίδα

Ενσύρματα gaming ακουστικά RGB 40mm ηχείων που προσφέρουν δυνατό καθαρό ήχο με εύκαμπτο μικρόφωνο και ανάρτησης για να εφαρμόζουν καλά, μειώνοντας την πίεση στο κεφάλι.. Η θύρα USB παρέχει  τροφοδοσία στο LED RGB και για ήχο.

39,90 €

Ενσύρματα gaming ακουστικά RGB 40mm ηχείων που προσφέρουν δυνατό καθαρό ήχο με εύκαμπτο μικρόφωνο και ανάρτησης για να εφαρμόζουν καλά, μειώνοντας την πίεση στο κεφάλι. Η θύρα USB παρέχει  τροφοδοσία στο LED RGB και για ήχο.

36,90 €

Διάμετρος ηχείων 50mm Συχνότητα ακουστικών 20-20000Hz Ευαισθησία ακουστικών 114 dB Φωτισμός RGB Σύνδεση USB Μήκος καλωδίου 2m

24,05 €

Τα Havit H654D είναι gaming ακουστικά σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν το αυτί καλύπτοντας το ολοκληρωτικά (over ear), προσφέροντας άνεση και αρκετή απομόνωση θορύβου από το περιβάλλον. Έχουν RGB φωτισμό, προσφέροντας συνδυασμούς χρωμάτων για να διαλέξετε την εμφάνιση που θέλετε. Μήκος Καλωδίου: 2.2m Συνδεσιμότητα: USB Τύπος: Over Ear Δυνατότητες &...

21,78 €

Ενσύρματα gaming ακουστικά RGB 40mm ηχείων που προσφέρουν δυνατό καθαρό ήχο με εύκαμπτο μικρόφωνο και βάρος μόλις 220 γραμμαρίων για άνετη χρήση.  Η θύρα USB παρέχει μόνο τροφοδοσία στο LED RGB και όχι για ήχο.

20,90 €

Τα Borofone B0106 είναι gaming ακουστικά σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν το αυτί καλύπτοντας το ολοκληρωτικά (over ear), προσφέροντας άνεση και αρκετή απομόνωση θορύβου από το περιβάλλον. Έχουν RGB φωτισμό, προσφέροντας συνδυασμούς χρωμάτων για να διαλέξετε την εμφάνιση που θέλετε, ενώ προσφέρουν αυτιά γάτας για μοναδικό σχεδιασμό.

19,90 €

Τα Borofone B0106 είναι gaming ακουστικά σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν το αυτί καλύπτοντας το ολοκληρωτικά (over ear), προσφέροντας άνεση και αρκετή απομόνωση θορύβου από το περιβάλλον. Έχουν RGB φωτισμό, προσφέροντας συνδυασμούς χρωμάτων για να διαλέξετε την εμφάνιση που θέλετε, ενώ προσφέρουν αυτιά γάτας για μοναδικό σχεδιασμό.

19,90 €

Ενσύρματα gaming ακουστικά RGB 40mm ηχείων που προσφέρουν δυνατό καθαρό ήχο με εύκαμπτο μικρόφωνο, ελαφριά ακουστικά με μοναδικό σχεδιασμό.

16,90 €

Τα Havit H2232d απευθύνονται σε χρήστες που αναζητούν ακουστικά για πολυμέσα, όπως ακρόαση μουσικής, παιχνίδια ή παρακολούθηση ταινιών.Προσφέρουν καλή ποιότητα ήχου και άνετη εφαρμογή, με στόχο να παρέχουν μια ευχάριστη ακουστική εμπειρία στον χρήστη. Διαθέτουν επίσης ενσωματωμένο noise cancelling μικρόφωνο που βελτιώνει τη φωνητική συνομιλία σε online...

16,90 €

Το Esperanza Nightcrawler σας προσφέρει εξαιρετικά καθαρό ήχο, τόσο στην ακρόαση όσο και στην ομιλία σας, ενώ διαθέτουν φωτισμό RGB και στις δύο πλευρές των αυτιών, τα οποία αναδεικνύουν τη συναρπαστική ατμόσφαιρα του παιχνιδιού και δημιουργούν φανταστική εμπειρία παιχνιδιού ακόμα και στο σκοτάδι.

15,90 €

Τα Esperanza Thunderbird είναι gaming ακουστικά σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν το αυτί καλύπτοντας το ολοκληρωτικά (over ear), προσφέροντας άνεση και αρκετή απομόνωση θορύβου από το περιβάλλον. Μήκος Καλωδίου: 2m Συνδεσιμότητα: 3.5 mm Τύπος: Over Ear

14,90 €

Τα Zeroground HD-1200G SOJI ακουστικά προσφέρουν επαγγελματική απόδοση ήχου στα παιχνίδια. Ηχεία υψηλής πιστότητας ήχου. Δημιουργούν ένα μοναδικό ακουστικό περιβάλλον. Είναι ευπροσάρμοστα και άνετα. Το ενσωματωμένο μικρόφωνο απομονώνει τους εξωτερικούς ήχους και παρέχει άριστη επικοινωνία με τους υπόλοιπους παίκτες, δίνοντας μέγιστο ρεαλισμό στα παιχνίδια.

14,90 €

Ακουστικό GAMING με μικρόφωνο ESPERANZA EGH420B για τους λάτρεις των παιχνιδιών και όχι μόνο. Διαθέτουν μικρόφωνο, έλεγχο έντασης και ρυθμιζόμενη, ελαστική, μαλακή επένδυση κεφαλής. Επιπλέον τα μεγάλα, μαλακά μαξιλάρια των αυτιών καλύπτονται με δερματίνη που σβήνει τους θορύβους.

14,90 €

Κομψά στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο Esperanza Titanum Liwa. Εύκολο ρυθμιζόμενο, ελαστικό κεφαλόδεσμο. 

13,90 €

Τα Esperanza Asgard είναι gaming ακουστικά σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν το αυτί καλύπτοντας το ολοκληρωτικά (over ear), προσφέροντας άνεση και αρκετή απομόνωση θορύβου από το περιβάλλον. Μήκος Καλωδίου: 2m Συνδεσιμότητα: 3.5 mm, USB Τύπος: Over Ear

13,90 €

Ακουστικά Freestyle FH4008 με κομψή εμφάνιση, εξαιρετική ποιότητα ήχου και εντυπωσιακή ποιότητα. Προϊόν για απαιτητικούς πελάτες. Τέλεια λύση για smartphones και tablets. Με μικρόφωνο στο καλώδιο. Επιπλέον, υπάρχει αντάπτορας από 2 mini jack σε 1x mini jack. Για laptops και σταθερούς υπολογιστές. Χρώμα μαύρο.

12,90 €

Ακουστικά με μικρόφωνο ESPERANZA EGH310G για τους λάτρεις των παιχνιδιών.

11,90 €

Ακουστικά με μικρόφωνο ESPERANZA EGH310B για τους λάτρεις των παιχνιδιών.

11,90 €

Υψηλής ποιότητας κλασικά στερεοφωνικά ακουστικά Esperanza Blackbird EGH400 με μικρόφωνο και έλεγχο έντασης.

11,90 €

Ακουστικά με μικρόφωνο ESPERANZA EGH330 για τους λάτρεις των παιχνιδιών.

11,90 €

Ακουστικά με μικρόφωνο ESPERANZA EGH330G για τους λάτρεις των παιχνιδιών.

11,90 €

Υψηλής ποιότητας κλασικά στερεοφωνικά ακουστικά Esperanza Condor EGH300G με μικρόφωνο και έλεγχο έντασης.

11,90 €

Υψηλής ποιότητας κλασικά στερεοφωνικά ακουστικά Esperanza Condor EGH300R με μικρόφωνο και έλεγχο έντασης.

11,90 €

Ακουστικά με μικρόφωνο ESPERANZA EGH330 για τους λάτρεις των παιχνιδιών.

11,90 €

Ακουστικά με μικρόφωνο ESPERANZA EGH310R για τους λάτρεις των παιχνιδιών.

11,90 €

Ακουστικά με μικρόφωνο ESPERANZA EGH360 για τους λάτρεις των παιχνιδιών.

11,90 €

Ακουστικό GAMING με μικρόφωνο ESPERANZA EGH450 για τους λάτρεις των παιχνιδιών και όχι μόνο. Διαθέτουν μικρόφωνο, έλεγχο έντασης και ρυθμιζόμενη, ελαστική, μαλακή επένδυση κεφαλής. Επιπλέον τα μεγάλα, μαλακά μαξιλάρια των αυτιών καλύπτονται με δερματίνη που σβήνει τους θορύβους.

11,50 €

Τα Esperanza Sonata είναι gaming ακουστικά σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν το αυτί καλύπτοντας το ολοκληρωτικά (over ear), προσφέροντας άνεση και αρκετή απομόνωση θορύβου από το περιβάλλον. 

8,90 €

Havit H2031d Ακουστικά Gaming με βύσμα USB, 3.5mm καρφί, ηχείο διαμέτρου 40mm, μικρόφωνο Φ6 και καλώδιο 2 μέτρα.

8,49 €

Τα Esperanza Bongo EH212 είναι ενσύρματα ακουστικά σχεδιασμένα να ακουμπάνε στο αυτί χωρίς να το καλύπτουν ολοκληρωτικά (on ear) και δεν απομονώνουν πλήρως από το περιβάλλον.Διαθέτουν μικρόφωνο για πραγματοποίηση κλήσεων. Μικρόφωνο Ενσύρματες Συνδέσεις: 3.5mm Αντίσταση: 32ohm

7,90 €

Τα Esperanza Mento είναι gaming ακουστικά σχεδιασμένα να ακουμπάνε στο αυτί χωρίς να το καλύπτουν ολοκληρωτικά (on ear) και δεν απομονώνουν πλήρως τους ήχους από το περιβάλλον. Μήκος Καλωδίου: 1.5m Συνδεσιμότητα: 3.5 mm Τύπος: On Ear

7,90 €

Τα Esperanza Vivace είναι on ear ενσύρματα ακουστικά με μικρόφωνο για καθημερινή χρήση σε βιντεοκλήσεις, μουσική, gaming κι άλλα. Συνδεσιμότητα: 3.5mm Jack

7,90 €

Αυτά τα στερεοφωνικά Esperanza ROOSTER EH158B ακουστικά με μικρόφωνο είναι κομψά, διακριτικά, και διαθέτουν ρυθμιστή για ελέγχου της έντασης πάνω στο καλώδιο. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσετε το μέγεθος, και σε συνδιασμό με τα δύο εύκαμπτα τμήματα, μπορεί να εγγυηθεί μια ανθεκτική και άνετη εφαρμογή στο σχήμα του κεφαλιού. Διαθέτει επίσης...

6,90 €

Αυτά τα στερεοφωνικά ακουστικά ESPERANZA EH158G με μικρόφωνο είναι κομψά, διακριτικά, και διαθέτουν ρυθμιστή για ελέγχου της έντασης πάνω στο καλώδιο.

6,90 €

Αυτά τα στερεοφωνικά ακουστικά ESPERANZA EH158R με μικρόφωνο είναι κομψά, διακριτικά, και διαθέτουν ρυθμιστή για ελέγχου της έντασης πάνω στο καλώδιο.

6,90 €

Αυτά τα στερεοφωνικά ακουστικά ESPERANZA EH158K με μικρόφωνο είναι κομψά, διακριτικά, και διαθέτουν ρυθμιστή για ελέγχου της έντασης πάνω στο καλώδιο.

6,90 €
Προβάλλονται 1 - 36 από 40 αντικείμενα

Επάνω