Επικοινωνήστε μαζί μας

MANTE1 MT6 TV Console Game Joystick Turret HD 4K Game Double Iron Box 64G Built-in 15000 Games

MT6

Νέο προϊόν

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Gaming κονσόλα με υποστήριξη τεσσάρων ατόμων για να παίξουν μαζί, με προσομοιωτές (CPS, FC, GB, GBA, GBC, MD, SFC, PS και  προφορτωμένα 10.000 παιχνίδια συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών PS1.Απλή εγκατάσταση, το παιχνίδι έρχεται μαζί σας, συνδέστε με την τηλεόραση και παίξτε χωρίς λήψη. Έχει έξοδο HDMI HD για αναπαραγωγή παιχνιδιών με ποιότητα εικόνας HD.

139,00 € με Φ.Π.Α

Οι τιμές αφορούν ηλεκτρονικές παραγγελίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επιστρέψτε στη διασκέδαση των αγαπημένων σας κλασικών μηχανών arcade ή απολαύστε τα τελευταία σύγχρονα τρισδιάστατα παιχνίδια. Ενσωματωμένη στην πιο πρόσφατη ρετρό Arcade κονσόλα, αυτή η υπερσύγχρονη τεχνολογία προσφέρει μια εκπληκτική εμπειρία βίντεο και ήχου υψηλής ποιότητας.

1. Υποστήριξη τεσσάρων ατόμων για να παίζουν μαζί, υποστήριξη προσομοιωτών (CPS, FC, GB, GBA, GBC, MD, SFC, PS1), προφορτωμένα 10.000 παιχνίδια (συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών PS1)

2. Απλή εγκατάσταση, το παιχνίδι έρχεται μαζί σας, συνδέστε και παίξτε χωρίς λήψη

3. συμβατότητα, plug and play, υποστήριξη ποικιλίας συσκευών

4. Έξοδος HDMI HD, ποιότητα εικόνας HD

5. Ισχυρή απόδοση επεξεργαστή πολλαπλών πυρήνων Ευφυής απλή λειτουργία συστήματος

6. συμβατή με νέα και παλιά τηλεόραση

7. Υποστήριξη εξωτερικού ενσύρματου ή ασύρματου gamepad, συνδεδεμένο με τέσσερα άτομα που μπορούν να παίξουν μέσω του παιχνιδιού

8. Λειτουργικό σύστημα: σύστημα εξομοιωτή

9. Μνήμη: 32G/64G

10. Χρησιμοποιήστε τη διεπαφή: Έξοδος HDMI, 1080P, 720P

11. Είσοδος τάσης: 5V 0,5A/1A/2A

12. Κύρια συχνότητα: Quad-core Cortex-A7 έως 1,2GHZ

13. Απόδοση μνήμης: DDRIII 256M/Nor Flash 16Mb

14. Παιχνίδι υποστήριξης: CPS/FC/GBA/GBC/MD/SFC

15. Βάρος μονής: περίπου 1,75 κιλά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Η ρετρό κονσόλα της θα σας χαρίσει ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού εισάγοντάς το στον κόσμο των ηλεκτρονικών παιχνιδιών και πηγαίνοντάς το παράλληλα πίσω στο χρόνο βλέποντας γραφικά και λειτουργίες που υπήρχαν παλαιότερα. Με 156 διαφορετικά κλασσικά παιχνίδια όπως τo Taken , Ghost n Goblins και πολλά άλλα για ατελείωτο Gaming, όλοι θα βρουν αυτό που τους...

48,90 €

Gaming κονσόλα με 2 ασύρματα gamepad, με υποστήριξη δύο παικτών, με προσομοιωτές (FC, SFC, GB, GBA, GBC, MD, PS1 ,CPS, WSC, SNES, NES, MD, N64,) και  προφορτωμένα 15.000 παιχνίδια. Υποστηρίζει κάρτα μνήμης με ανώτατο όριο 256 GB. Απλή εγκατάσταση, το παιχνίδι έρχεται μαζί σας, συνδέστε με την τηλεόραση και παίξτε χωρίς λήψη. Έχει έξοδο HDMI 4K για...

89,90 €

Gaming κονσόλα με 2 ενσύρματα gamepad, με υποστήριξη δύο ατόμων για να παίξουν μαζί, εξοπλισμένη με 600 παιχνίδια. Ελαφρύ και συμπαγές σχέδιο, ταιριάζει εύκολα στην παλάμη του χεριού σας και σας επιτρέπει να απολαύσετε ώρες διασκεδαστικού παιχνιδιού. Απλή εγκατάσταση, το παιχνίδι έρχεται μαζί σας, συνδέστε με την τηλεόραση και παίξτε χωρίς λήψη.

48,90 €

Gaming κονσόλα με 2 ενσύρματα gamepad, με υποστήριξη δύο ατόμων για να παίξουν μαζί, εξοπλισμένη με 620 παιχνίδια. Ελαφρύ και συμπαγές σχέδιο, ταιριάζει εύκολα στην παλάμη του χεριού σας και σας επιτρέπει να απολαύσετε ώρες διασκεδαστικού παιχνιδιού. Απλή εγκατάσταση, το παιχνίδι έρχεται μαζί σας, συνδέστε με την τηλεόραση και παίξτε χωρίς λήψη.

24,90 €

Επάνω