Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζυγαριές Μπάνιου

Ζυγαριές Μπάνιου� Υπάρχουν 8 προϊόντα.

Η σύγχρονη ψηφιακή ζυγαριά, της εταιρίας Esperanza, σας επιτρέπει να ελέγχετε το βάρος του μωρού σας. Η τακτική εξέταση του βάρους και της ανάπτυξης του μωρού σας βοηθά στην παρακολούθηση της σωστής ανάπτυξής του. Η ζυγαριά μπορεί να ζυγίσει μέχρι και 20 κιλά.

26,90 €

Ζυγαριά μπάνιου της Esperanza με εξαιρετική σχεδίαση και με 4 αισθητήρες υψηλής πίεσης ακριβείας. Διαθέτει μεγάλη οθόνη LCD, ενεργοποιείται με το άγγιγμα του ποδιού και μέγιστο βάρος 180kg.

12,90 €

Ψηφιακή ζυγαριά λιπομετρητής της Esperanza με μοντέρνο σχεδιασμό και ποιοτική κατασκευή. Διαθέτει 4 υψηλής ακρίβειας αισθητήρες strain gauge και οθόνη υγρών κρυστάλλων (LCD). Με μνήμη για 12 χρήστες και δυνατότητα μέτρησης βάρους, σωματικό λίπος, σωματική μάζα αλλά και το νερό του σώματος.

12,90 €

Πολύχρωμη ψηφιακή ζυγαριά μπάνιου της εταιρείας Esperanza, για μέτρηση του σωματικού βάρους έως και 180 κιλά. Τύπος: Ψηφιακή

12,90 €

Η Esperanza EBS002K είναι μια ψηφιακή ζυγαριά με αισθητήρες με μεγάλη ακρίβεια Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει εύκολο χειρισμό και η οθόνη της είναι αρκετά ευκρινής.

12,90 €

Ψηφιακή ζυγαριά μπάνιου σε λευκό χρώμα της εταιρείας Esperanza, για μέτρηση του σωματικού βάρους έως και 180 κιλά. Τύπος: Ψηφιακή

12,90 €

Ψηφιακή ζυγαριά μπάνιου σε μαύρο χρώμα της εταιρείας Esperanza, για μέτρηση του σωματικού βάρους έως και 180 κιλά. Τύπος: Ψηφιακή

12,90 €

Ψηφιακή ζυγαριά μπάνιου σε λευκό χρώμα της εταιρείας Esperanza, για μέτρηση του σωματικού βάρους έως και 180 κιλά. Τύπος: Ψηφιακή Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει εύκολο χειρισμό και η οθόνη της είναι αρκετά ευκρινής.

12,90 €
Προβάλλονται 1 - 8 από 8 αντικείμενα

Επάνω