Επικοινωνήστε μαζί μας

Ugreen CM219 USB 3.0 Hub 5 Θυρών με σύνδεση USB-C Γκρι (70336)

70336

Νέο προϊόν

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

  • Ταχυτητα μετάδοσης έως 5Gbps
  • Διαστάσεις 104 x 30 x 10
  • Μήκος καλωδίου 15εκ
  • 4 Ports USB-A 3.0

​Μπορείτε να μετατρέψετε εύκολα και γρήγορα μία θύρα USB Type-C σε 4 θύρες USB 3.0.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί δουλεύει ικανοποιητικά όταν συνδέσεις ταυτόχρονα πολλές συσκευές.

18,90 €

Οι τιμές αφορούν ηλεκτρονικές παραγγελίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Διαχωριστής Ugreen HUB USB Type C – 4x USB 3.2 Gen 1 με θύρα τροφοδοσίας USB Type C (CM219 70336)

Κομψό HUB με βύσμα USB Type C και τέσσερις υποδοχές USB 3.2 Gen 1. Ένα συγκλονιστικό gadget που θα επεκτείνει τις δυνατότητες του laptop ή του smartphone σας (συσκευές με θύρα USB Type C) με εντελώς νέες λειτουργίες. Θα σας επιτρέψει να συνδεθείτε σε αυτά, μεταξύ άλλων, μονάδες flash ή εξωτερικές μονάδες δίσκου, καθώς και να φορτίσετε τον εξοπλισμό σε γρήγορη ταχύτητα και να χρησιμοποιήσετε προβολέα ή οθόνη τηλεόρασης. Ιδανικό για άτομα που έχουν γεμάτες όλες τις θύρες στον υπολογιστή τους.

USB για όλους! – Το HUB επεκτείνει τον αριθμό των υποδοχών USB στον υπολογιστή σας έως και 4 επιπλέον θύρες! Με αυτό το ποσό, μπορείτε να συνδέσετε ό,τι θέλετε σε αυτό και πιθανότατα θα μείνουν κι άλλα.

Νιώστε τη δύναμη των υποδοχών USB 3.2 Gen 1 – 4 USB 3.2 Gen 1 που εγγυώνται αστραπιαία μετάδοση δεδομένων στο επίπεδο των 5 Gbps. Πάνω από 10 φορές πιο γρήγορα από τον προκάτοχό του.

Υψηλότερη απόδοση – Κάθε σύνδεσμος ελέγχεται από ένα ξεχωριστό τσιπ που διαχειρίζεται τις λειτουργίες του. Αυτή η λύση αποτελεί εγγύηση για την υψηλότερη απόδοση του εξαρτήματος, ανεξάρτητα από τον αριθμό των συσκευών που είναι συνδεδεμένες σε αυτό.

Η ποιότητα του σήματος αμετάβλητη – Μπορείτε εύκολα να συνδέσετε ένα ασύρματο ποντίκι ή πληκτρολόγιο στο διαχωριστή. Το σήμα θα είναι τόσο σταθερό όσο όταν συνδέετε τον εξοπλισμό απευθείας στον υπολογιστή α. Μπορείτε να ξεχάσετε τις καθυστερήσεις.

Απλώς συνδέστε – το HUB δεν απαιτεί πρόσθετα προγράμματα ή εκατοντάδες προγράμματα οδήγησης. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συνδέσετε σε μια δωρεάν θύρα USB και είστε έτοιμοι. Μπορείτε να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε αμέσως.

Προσδιορισμός:

  • Μάρκα: Ugreen
  • Βύσμα: USB Type C
  • Υποδοχές: 4x USB 3.2 Gen 1, USB Type C για επιπλέον τροφοδοσία, π.χ. σκληρός δίσκος 3,5”
  • Πρότυπο USB: USB 3.2 Gen 1
  • Ρυθμός μεταφοράς δεδομένων: έως 5 Gbps

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΧρώμαΓκρι

Αξεσουάρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το USB hub της εταιρείας Ugreen διαθέτει 4 θύρες εξόδου USB 3.0, κατάλληλες για να συνδέσετε ταυτόχρονα στον υπολογιστή, συσκευές όπως ποντίκια, στικάκια, εξωτερικούς σκληρούς δίσκους, πληκτρολόγια και πολλά άλλα. Τροφοδοτείται μέσω του καλωδίου USB που συνδέεται στον υπολογιστή σας.Σύνδεση με Υπολογιστή: USB-A Πλήθος Θυρών: 4

14,90 €

Το 4-σε-1 USB 3.0 Hub της Ugreen έχει σχεδιαστεί για τις υψηλότερες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων, ποικιλία θυρών και συμπαγή σχεδιασμό. Η υποστήριξη για USB 3.0 επιτρέπει τη μεταφορά δεδομένων έως και 5 Gb ανά δευτερόλεπτο. Η συσκευή είναι συμβατή με λειτουργικά συστήματα Windows, Mac OS και Linux. Με την τεχνολογία Plug & Play, δεν απαιτείται πρόσθετο...

15,90 €

Φορητό USB Hub με δυνατότητα σύνδεσης έως 4 συσκευών USB. Διαθέτει 1x θύρα USB 3.0 με ταχύτητα μετάδοσης έως 5 Gbps και 3x θύρες USB 2.0 με ταχύτητα μετάδοσης έως 480 Mbps, αλλά και θύρα micro USB για σύνδεση εξωτερικών σκληρών δίσκων.Μήκος καλωδίου: 1m (με απόκλιση 15cm)Δεν συμπεριλαμβάνεται micro USB καλώδιο για την extra τροφοδοσία της συσκευής.

13,90 €

Εξοπλίστε τον υπολογιστή σας με Bluetooth 5.0 σύνδεση με το Nano USB Adapter.Γρήγορη & σταθερή μετάδοση, χωρίς αποσυνδέσεις, σε απόσταση μέχρι 30 μέτρα.  Χάρη στο BT 5.0 περιορίζεται σημαντικά η κατανάλωση ενέργειας, κατά τη σύνδεση. Δυνατήτητα παράλληλης σύνδεσης έως και 5 συσκευών Bluetooth. Ιδανική λύση για Xbox One S / PS4 controller συνδεδεμένο...

11,90 €

Επάνω