Επικοινωνήστε μαζί μας

T-MAX UV GLASS Γυαλί προστασίας Case Friendly Fullcover 3D FULL CURVED 0.3MM για Samsung Galaxy S20 ΔΙΑΦΑΝΟ (5906735416541)

5906735416541

Νέο προϊόν

Ήρθε η επαναστατική τεχνολογία Liquid Full Glue 3D για να σας εξασφαλίσει την απόλυτη προστασία οθόνης για το Samsung Galaxy S20. Με μία λάμπα LED για να "κλειδώνει" το κολλητικό υγρό όπου πάνω του θα μπει το αντιχαρακτικό γυαλί σκληρότητας 9H.

* Δείτε παρακάτω αξεσουάρ για το Samsung Galaxy S20*

23,50 €

Οι τιμές αφορούν ηλεκτρονικές παραγγελίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Το πρωτοποριακό γυαλί  T-Max UV Glass για το Samsung Galaxy S20 έχει σκληρότητα επιφάνειας 9H, γι 'αυτό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό στις γρατζουνιές ακόμη και όταν έρχεται σε επαφή με αιχμηρά αντικείμενα όπως μαχαίρι ή κλειδιά.
Καλύπτεται με ειδική ολεοφοβική επικάλυψη που μειώνει τον αριθμό δακτυλικών αποτυπωμάτων ή άλλων ακαθαρσιών.
Το T-Max είναι κολλημένο με μια υγρή ουσία σε ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης και μετά με μια λάμπα UV η ουσία σκληραίνει. Χάρη σε αυτόν τον συνδυασμό, έχουμε την τέλεια επίδραση της ομαλότητας, της ευκρίνειας και της απόκρισης στην οθόνη.

*** Θυμηθείτε να αφαιρέσετε και να προσθέσετε δακτυλικά αποτυπώματα μετά την τοποθέτηση του φύλλου / γυαλιού στην οθόνη.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:
1) Ξεκινήστε την εγκατάσταση στο μπάνιο αμέσως μετά την μπάνιο σας - ο υδρατμός θα απορροφήσει όλη την σκόνη από την ατμόσφαιρα και δεν θα επηρεάσει την εγκατάσταση.
2) Καθαρίστε και απολυμάνετε προσεκτικά την επιφάνεια της οθόνης, στη συνέχεια γυαλίστε την με ένα στεγνό πανί.
3) Ρίξτε υγρό στο κέντρο της συσκευής.
4) Τοποθετήστε το γυαλί όσο πιο ομοιόμορφα μπορείτε, αυτό το στάδιο μπορεί επίσης να διορθωθεί πριν σκληρύνει στην επιφάνεια όταν το υγρό βρίσκεται στην οθόνη με το γυαλί
5) Χρησιμοποιώντας μια λάμπα UV, σκουπίστε το γυαλί σε πέντε μέρη για 15 δευτερόλεπτα.
6) Καθαρίστε το τηλέφωνο.

Χαρακτηριστικά του προϊόντος:
- 100% πρωτότυπο
- 0,3 χιλιοστά σκληρυμένο γυαλί
- 9Η αντίσταση
- Δεν επηρεάζει την ευαισθησία στην αφής
- Ανθεκτικό σε δακτυλικά αποτυπώματα
- 2,5D άκρα

ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:
1 x γυαλί T-Max UV
1 x εργαλεία εγκατάστασης

1 x Λάμπα uv

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Επώνυμο προστατευτικό τζαμάκι κάμερας Mocolo. Προστατέψτε την Camera από το Samsung Galaxy S20 με αυτό το ποιοτικό αντιχαρακτικό γυαλί κάμερας.

7,90 €

Επάνω