Επικοινωνήστε μαζί μας

iPhone 11 Pro / XS / X Προστατευτικό Τζαμάκι Μαύρο Wozinsky Full Glue Full Screen Tempered Glass Black

TEMPS80431

Νέο προϊόν

Ένα ποιοτικό επώνυμο τζαμάκι Wozinsky Full Screen Full Glue Μαύρο για το iPhone 11 Pro / XS / X. Τζαμάκι Super Strong 9H Hardness, Oleophobic Function, Ultimate Shock Absorbtion, Anti-Fingerprint Coating, 99% UV Protection. 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:

Εγκατάσταση Τζαμάκι - Μεμβράνη

* Δείτε παρακάτω αξεσουάρ για το iPhone 11 Pro / XS / X *

4,90 € με Φ.Π.Α

Οι τιμές αφορούν ηλεκτρονικές παραγγελίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1.Υψηλή σκληρότητα. Αυτό το τζαμάκι έχει υψηλή σκληρότητα 9H ετσι ώστε να αποφευχθούν τα γδαρσίματα ή τα σπασίματα. Σε περίπτωση σπασίματος, το γυαλί που έχει σκληρυνθεί θα σπάσει σε μικρά κομμάτια που δεν είναι αιχμηρά, καθιστώντας το ασφαλέστερο για τους χρήστες.
2. Όταν λερώνεται με νερό, χώμα, λάσπη, λάδι ή άλλα…, μπορεί να καθαριστεί εύκολα.
3. Λεία επιφάνεια. 
4. Βολικό για χρήση. Έχει εξαιρετική πρόσφυση για να καλύψει πλήρως την οθόνη. Για να επικολλήσετε το τζαμάκι, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καθαρίσετε προσεκτικά την οθόνη.
5. Ανθεκτικό. Με υψηλή ποιότητα, μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Επώνυμο τζαμάκι Spigen.Το αντιχαρακτικό γυαλί Prenium tempered glass Screen Protector της Spigen είναι σχεδιασμένο για να εφαρμόζει στα iPhone 11 Pro / XS / X και να προστατεύει την οθόνη τους από γρατζουνιές και φθορές!Με στρογγυλεμένες άκρες και σκληρότητα 9H διατηρεί την ευκρίνεια της οθόνης και εξασφαλίζει ελεύθερη πρόσβαση στην κάμερα, στους...

12,90 €

Το Tempered Glass είναι γυαλί, το οποίο έχει υποστεί θερμική επεξεργασία. Η αντοχή του με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται 4-6 φορές. Σε περίπτωση πτώσης του κινητού το γυαλί απορροφά όλο τον κραδασμό και αποτρέπει το σπάσιμο της οθόνης. ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ-ΤΖΑΜΑΚΙ: Εγκατάσταση Τζαμάκι - Μεμβράνη * Δείτε παρακάτω...

1,90 €

Διατηρήστε την ιδιωτικότητα σας όπου και αν βρίσκεστε προστατεύοντας παράλληλα την οθόνη του smartphone σας απο πτώσεις και κραδασμούς. Το Privacy Glass Screen Protector είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση για την προστασία οθόνης του κινητού σας. Είναι ειδικό προστατευτικό γυαλί με εξελιγμένη τεχνολογία. Διατηρήστε την ιδιωτικότητα σας όπου και αν βρίσκεστε.

5,90 €

Επάνω