Επικοινωνήστε μαζί μας

iPhone 11 Pro Max / XS Max Baseus Tempered Glass Privacy Anti Spy (privatization) with Speaker Cover + Positioner (SGBL061702)

SGBL061702

Νέο προϊόν

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Baseus αντιχαρακτικό γυαλί με υψηλή σκληρότητα 9H, το οποίο προστατεύει την οθόνη του αγαπημένου σας iPhone 11 Pro Max / XS Max  ακόμη και από τα πιο αιχμηρά αντικείμενα. Χάρη στη χρήση ενός φίλτρου Anti Spy, όταν κοιτάζετε ευθεία την οθόνη του τηλεφώνου, μπορείτε να δείτε όλο το περιεχόμενό του. Ωστόσο, εάν κάποιος προσπαθήσει να κοιτάξει το τηλέφωνο από το πλάι, θα δει μόνο μια μαύρη οθόνη.

9,90 € με Φ.Π.Α

Οι τιμές αφορούν ηλεκτρονικές παραγγελίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Προστατευτικό γυαλί που προστατεύει όχι μόνο την οθόνη, αλλά και την ιδιωτικότητα. Εδώ είναι το Baseus Crystal Full-glass, μια πρόταση για άτομα που δεν θέλουν περίεργες ματιές στην οθόνη. Το αξεσουάρ είναι ανθεκτικό στη βρωμιά και στη θραύση, και το πιο σημαντικό: πρακτικά μη ανιχνεύσιμο . Προσέξτε το δυσδιάκριτο εξάρτημα αυτού του εξαρτήματος: το κάλυμμα των ηχείων , το οποίο εγγυάται την απουσία μόλυνσης σε αυτήν την ευαίσθητη περιοχή. Χάρη σε αυτό, χρησιμοποιείτε ένα smartphone με άψογη εμφάνιση για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά και με αδιατάρακτη ποιότητα ήχου.

Προσδιορισμός:

  • Μάρκα: Baseus
  • Όνομα: Crystal Full-glass
  • Σκληρότητα: 9H
  • Πάχος: 0,3mm
  • Συμβατότητα: iPhone 11 Pro Max, iPhone XS Max
  • Το σετ περιλαμβάνει: ρυθμιστή θέσης για συναρμολόγηση γυαλιού, πανιά για τον καθαρισμό της οθόνης

Ενσωματωμένο κάλυμμα ηχείου – κρατά τη σκόνη και την άμμο έξω από το ηχείο. Η συσκευή σας είναι υγιεινά καθαρή και ο ήχος είναι άψογος.

Φίλτρο Anti Spy – μια δομή που περιορίζει τη γωνία θέασης. Ως αποτέλεσμα, όταν χρησιμοποιείτε ένα smartphone σε μια μεγαλύτερη ομάδα, δεν διακινδυνεύετε ότι ένα μη εξουσιοδοτημένο άτομο θα δει αυτό που εμφανίζεται στην οθόνη.

Τεχνολογία χωρίς θραύση – σε περίπτωση θραύσης, το γυαλί δεν θα σπάσει σε αιχμηρά κομμάτια, αλλά θα παραμείνει σε ένα συνεκτικό τζάμι, το οποίο μπορείτε εύκολα και με ασφάλεια να αποσυναρμολογήσετε.

Ανεπαίσθητο στρώμα – το γυαλί είναι εξαιρετικά λεπτό και έχει πάχος μόνο 0,3 mm, δύσκολα θα νιώσετε ότι βρίσκεται στην οθόνη.

Ανεμπόδιστη χρήση – το γυαλί δεν εμποδίζει τη χρήση της οθόνης αφής, δεν επηρεάζει την ομαλότητα της αναγνώρισης προσώπου.

Χωρίς βρωμιά – η ελαιοφοβική επίστρωση βελτιώνει την αντίσταση του γυαλιού στα παραμορφωτικά δακτυλικά αποτυπώματα. Χάρη σε αυτό, η συσκευή φαίνεται πάντα προσεγμένη.

Ανθεκτικότητα 9H – η σήμανση στο επίπεδο 9H στην κλίμακα Mohs αποδεικνύει πολύ υψηλή αντοχή στις γρατσουνιές. Μόνο το διαμάντι σημείωσε υψηλότερη βαθμολογία.

* Δείτε παρακάτω αξεσουάρ για το iPhone 11 Pro Max / XS Max *

Αξεσουάρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Tempered Glass είναι γυαλί, το οποίο έχει υποστεί θερμική επεξεργασία. Η αντοχή του με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται 4-6 φορές. Σε περίπτωση πτώσης του κινητού το γυαλί απορροφά όλο τον κραδασμό και αποτρέπει το σπάσιμο της οθόνης. ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ-ΤΖΑΜΑΚΙ: Εγκατάσταση Τζαμάκι - Μεμβράνη

1,90 €

Wozinsky Full Face Case Friendly ΑντιχαρακτικόΓυαλί 9H Tempered Glass για το iPhone 11 Pro Max / XS Max. Κατασκευασμένο από γυαλί που έχει υποστεί ειδική θερμική επεξεργασία για να αυξηθεί η αντοχή του σε προσκρούσεις γρατσουνιές και άλλου είδους φθορές.Προστατεύει ολόκληρη την οθόνη, καλύπτοντας ακόμα και τα καμπυλωτά μέρη της. * Δείτε παρακάτω αξεσουάρ...

4,90 €

Προστατέψτε την Camera από το iPhone 11 Pro Max με αυτό το ποιοτικό αντιχαρακτικό γυαλί κάμερας.

4,90 €

Διατηρήστε την ιδιωτικότητα σας όπου και αν βρίσκεστε προστατεύοντας παράλληλα την οθόνη του smartphone σας απο πτώσεις και κραδασμούς. Το Privacy Glass Screen Protector είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση για την προστασία οθόνης του κινητού σας. Είναι ειδικό προστατευτικό γυαλί με εξελιγμένη τεχνολογία. Διατηρήστε την ιδιωτικότητα σας όπου και αν βρίσκεστε.

5,90 €

Διατηρήστε την ιδιωτικότητα σας όπου και αν βρίσκεστε προστατεύοντας παράλληλα την οθόνη του smartphone σας iPhone 11 Pro Max / XS Max απο πτώσεις και κραδασμούς. Το Privacy Glass Screen Protector είναι η πιο ολοκληρωμένη λύση για την προστασία οθόνης του κινητού σας. Είναι ειδικό προστατευτικό γυαλί με εξελιγμένη τεχνολογία.

5,90 €

Επάνω