Επικοινωνήστε μαζί μας

Joyroom JR-FT5 Smartwatch με Παλμογράφο (Μαύρο)

JR-FT5

Νέο προϊόν

Το Joyroom JR-FT5 είναι ένα smartwatch με οθόνη αφής που μπορεί να συνδεθεί με κινητό (smartphone) Android ή iOS. Απευθύνεται κυρίως σε όσους ενδιαφέρονται για ένα smartwatch με πολλές λειτουργίες και δυνατότητες για την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής τους κατάστασης. Διαθέτει ενσωματωμένο μετρητή καρδιακών παλμών, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε τον σφυγμό σας όποτε θέλετε. 

38,90 €

Οι τιμές αφορούν ηλεκτρονικές παραγγελίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΕιδοποιήσειςΕιδοποιήσεις Εφαρμογών
ΟμιλίαΠραγματοποίηση Κλήσεων
ΜηνύματαΣτοιχεία Κλήσεων / Μηνυμάτων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Έξυπνο ρολόι Joyroom Fit-Life σκούρο γκρι (JR-FT3) Το έξυπνο ρολόι Joyroom Fit-Life είναι ακριβώς ένα τέτοιο προϊόν. Η καλής ποιότητας οθόνη, η ελαφριά, ανθεκτική κατασκευή, καθώς και η αντοχή στο νερό και τη σκόνη είναι ιδανικές παράμετροι για απαιτητικούς χρήστες. Το ρολόι διαθέτει ανθεκτική μπαταρία – αδιάκοπη λειτουργία έως και 20 ημέρες. 

36,90 €

Το Joyroom Classic Series JR-FC1 είναι ένα smartwatch με οθόνη αφής που μπορεί να συνδεθεί με κινητό (smartphone). Απευθύνεται κυρίως σε όσους ενδιαφέρονται για ένα smartwatch με πολλές λειτουργίες και δυνατότητες για την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής τους κατάστασης. Διαθέτει ενσωματωμένο μετρητή καρδιακών παλμών, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε...

34,90 €

Το Joyroom JR-FT6 είναι ένα smartwatch με οθόνη αφής που μπορεί να συνδεθεί με κινητό (smartphone) Android. Απευθύνεται κυρίως σε όσους ενδιαφέρονται για ένα smartwatch με πολλές λειτουργίες και δυνατότητες για την παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής τους κατάστασης.

43,90 €

Επάνω