Επικοινωνήστε μαζί μας

Anda Seat Phantom 3 Υφασμάτινη Καρέκλα Gaming με Ρυθμιζόμενα Μπράτσα Ash Grey

AD18Y-06-G-F

Νέο προϊόν

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Μια άνετη εμπειρία καθίσματος. Η PHANTOM-3 με ποιοτικό ύφασμα. Τα αναδιαμορφωμένα πιο επίπεδα φτερά καθίσματος εξασφαλίζουν μια ευρύχωρη και άνετη βάση καθίσματος, ενώ η εργονομική πλάτη φωλιάζει στη φυσική καμπυλότητα της πλάτης. Αυτό σε συνδυασμό με το οσφυϊκό μαξιλάρι κορυφαίας ποιότητας με βελούδινη επένδυση μεγέθους XL και το μαξιλάρι κεφαλής κρατούν τους χρήστες σε κορυφαία απόδοση.

279,00 € με Φ.Π.Α

Οι τιμές αφορούν ηλεκτρονικές παραγγελίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εργονομικός σχεδιασμός

Η εργονομία είναι ένα κρίσιμο στοιχείο για τη διασφάλιση της άνεσης και την αποφυγή πιθανών προβλημάτων υγείας από το να καθίσετε για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Η εργονομική καρέκλα παιχνιδιών Anda Seat Phantom 3 και η καρέκλα γραφείου ανεβάζουν το παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο βελτιώνοντας τη στάση του σώματος, αφαιρώντας το βάρος από την πλάτη, τον πισινό σας και ολόκληρο το σώμα σας και παρέχοντας ευκολία σε μεγάλες, σκληρές συνεδρίες παιχνιδιού ή εργασίας.

 

Πολλαπλός συνδυασμός χρωμάτων

Το Anda Seat Phantom 3 διατίθεται σε τέσσερις αποχρώσεις: Elegant Black, Cloudy White, Creamy Pink και Ash. Το κομψό μαύρο, το νεφελώδες λευκό και το κρεμώδες ροζ είναι επιφάνειας από δερματίνη, με λεία αφή, αντοχή στις γρατσουνιές και αντοχή στους λεκέδες, το premium δέρμα PVC είναι πολύ πιο ανθεκτικό για να διατηρεί το σχήμα του. Το Ash is of είναι απίστευτα αναπνεύσιμο λινό ύφασμα που θα σας κρατήσει δροσερό ενώ κάθεστε πάνω του για μεγάλες χρονικές περιόδους.

 

Λειτουργία Reactive Rocking και Ανάκλιση έως 160°

Προτεινόμενη πλάτη "comfort tech" που επιτρέπει στο χρήστη να ξαπλώνει από 90° έως 160° με πλάτη πλήρους μηχανισμού, η καρέκλα μπορεί να προσαρμοστεί σε όποια προτίμηση έχετε. Όχι άλλες ταλαιπωρίες ή ταλαιπωρίες όταν παίρνετε έναν υπνάκο ή παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές, απλώς απολαύστε εργονομική υποστήριξη χωρίς καταπόνηση. Καθίστε σε όποια γωνία θέλετε και κλειδώστε το κάθισμα στην τέλεια θέση σας.

Μαξιλάρια αφρού 60kg/m³ για στήριξη του σώματός σας

Ένας τέλειος συνδυασμός αντοχής και ελαστικότητας, ο Re-DenseTM Molded Foam, εφαρμόζεται για την αναβάθμιση της πυκνότητας, ενισχύοντας τη μακροζωία και ανακουφίζοντας τα προβλήματα της «χαλαρώματος» των καθισμάτων με την πάροδο του χρόνου. Σε συνδυασμό με ένα πολυτελές μαξιλάρι οσφυϊκής μοίρας XL και κεφαλής μεγέθους M υποστηρίζει το κάτω μέρος της πλάτης σας διατηρώντας τη σπονδυλική σας στήλη στη φυσική της ευθυγράμμιση, η πολυτελής καρέκλα παιχνιδιών σας εμποδίζει επίσης να ξαπλώνετε ενώ παίζετε ή εργάζεστε για πολλές ώρες, γεμίζοντας το χώρο μεταξύ της πλάτης/λαιμού σας και πλάτη.

 

Σύστημα εύκολης συναρμολόγησης MagClapTM

Σε αντίθεση με άλλες καρέκλες gaming, το Anda Seat Phantom 3 έχει μια ειδική αρθρωτή σχεδίαση MagClap που μπορεί να συναρμολογηθεί με ευκολία. Απλώς σύρετε την πλάτη στη βάση του καθίσματος και, στη συνέχεια, σφίξτε τα μαγνητικά πλαϊνά καλύμματα και στις δύο πλευρές. Μόνο ένα άτομο μπορεί να ολοκληρώσει την όλη διαδικασία συναρμολόγησης με ευκολία. Σε λίγα μόνο λεπτά, η απόλυτη καρέκλα παιχνιδιών σας είναι έτοιμη να πάει στη μάχη μαζί σας!

Χαρακτηριστικά:

Υλικό: Δερματίνη

Χρώμα: Γκρι

Μέγιστο Βάρος Χρήστη: 150 kg

Ρυθμιζόμενα Μέρη:

Ρυθμιζόμενα Μπράτσα: Ναι

Ανάκλιση: Ναι

Διαστάσεις:

Πλάτος Καθίσματος: 53 cm

Βάθος Καθίσματος: 52 cm

Ύψος Καθίσματος (min): 43 cm

Ύψος Καθίσματος (max): 52 cm

Ύψος Πλάτης Καθίσματος: 82 cm

*Αυτό το προϊόν λόγω μεγάλου όγκου η αποστολή γίνεται με μεταφορική εταιρεία. Τα έξοδα αποστολής διαμορφώνονται κατόπιν συνεννόησης με το κατάστημά μας.

* Η αγορά γίνεται μόνο με κατάθεση σε τράπεζα ή με χρήση χρεωστικής η πιστωτικής κάρτας.*

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Havit Gaming Καρέκλα - Gamenote GC935 Μαύρο / Κόκκινο

199,00 €

Havit Gaming Καρέκλα - Gamenote GC932 Μαύρο / Kόκκινο

169,00 €

Καρέκλα gaming για το σπίτι ή το γραφείο σας με δυνατότητα πλήρους περιστροφής 360ᵒ καθώς και στήριγμα προσκέφαλου και οσφυϊκής στήλης! Με το ρυθμιζόμενο ύψος που διαθέτει, πρόκειται για μία από τις καλύτερες εργονομικά καρέκλες gaming!Με ανακλινόμενη πλάτη και 2 μικρά μαξιλαράκια παρέχει μεγάλη εργονομική ευελιξία.

249,00 €

Μια άνετη εμπειρία καθίσματος. Η PHANTOM-3 με ποιοτικό ύφασμα. Τα αναδιαμορφωμένα πιο επίπεδα φτερά καθίσματος εξασφαλίζουν μια ευρύχωρη και άνετη βάση καθίσματος, ενώ η εργονομική πλάτη φωλιάζει στη φυσική καμπυλότητα της πλάτης. Αυτό σε συνδυασμό με το οσφυϊκό μαξιλάρι κορυφαίας ποιότητας με βελούδινη επένδυση μεγέθους XL και το μαξιλάρι κεφαλής κρατούν...

279,00 €

Επάνω