Επικοινωνήστε μαζί μας

Samsung Galaxy A50 / A30s Αντιχαρακτικό Γυαλί Κάμερας 3MK 7H Hybrid Glass Lens Protection 4 pcs

TEMPS80484

Νέο προϊόν

Επώνυμο προστατευτικό τζαμάκι κάμερας 3MK. Προστατέψτε την Camera από το Samsung Galaxy A50 / A30s με αυτό το ποιοτικό αντιχαρακτικό γυαλί κάμερας. Η συσκευασία περιλαμβάνει 4 τεμάχια.

4,90 €

Οι τιμές αφορούν ηλεκτρονικές παραγγελίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Aντιχαρακτικό προστατευτικό γυαλί με υψηλή σκληρότητα το οποίο προστατεύει τους φακούς της κάμερας του αγαπημένου σας smartphone Samsung Galaxy A50 / A30s ακόμη και από τα πιο αιχμηρά αντικείμενα. Κατασκευασμένο από γυαλί που έχει υποστεί ειδική θερμική επεξεργασία για αυξημένη αντοχή σε προσκρούσεις γρατσουνιές και άλλου είδους φθορές. Το υλικό του είναι τέτοιο που ακόμη και αιχμηρά αντικείμενα όπως κλειδιά δεν θα "πληγώσουν" την κάμερα του κινητού σας. Είναι εξαιρετικά λεπτό, με υψηλό συντελεστή προστασίας προκειμένου να αποφεύγεται η θραύση του γυαλιού ή το σπάσιμό του και δεν επηρεάζει την ποιότητα των φωτογραφιών. Όταν τοποθετηθεί στην επιφάνεια της κάμερας του κινητού σας, θα έχετε μια επιπλέον βαθμίδα προστασίας από γρατσουνιές ή πεσίματα. 

  • Αποκλειστικά για το Samsung Galaxy A50 / A30s
  • Καλύπτει την κάμερα του κινητού
  • Τέλεια εφαρμογή
  • Σκληρότητα 7H
  • Εύκολη τοποθέτηση χωρίς φυσαλίδες αέρα
  • Υψηλή καθαρότητα και διαύγεια
  • Προστασία της κάμερας του κινητού απο γρατζουνιές, φθορές καθώς και δαχτυλιές

* Δείτε παρακάτω αξεσουάρ για το Samsung Galaxy A50 / A30s *

Αξεσουάρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Tempered Glass είναι γυαλί, το οποίο έχει υποστεί θερμική επεξεργασία. Η αντοχή του με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται 4-6 φορές. Σε περίπτωση πτώσης του κινητού το γυαλί απορροφά όλο τον κραδασμό και αποτρέπει το σπάσιμο της οθόνης. ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ-ΤΖΑΜΑΚΙ: Εγκατάσταση Τζαμάκι - Μεμβράνη *Δείτε παρακάτω...

1,90 €

Προστατέψτε την Camera από το Samsung Galaxy A50 / A30 / A30s με αυτό το ποιοτικό αντιχαρακτικό γυαλί κάμερας.

3,90 €

Επώνυμο προστατευτικό τζαμάκι κάμερας Mocolo.Προστατέψτε την Camera από το Samsung Galaxy A50 / A30 με αυτό το ποιοτικό αντιχαρακτικό γυαλί κάμερας .

4,90 €

Επώνυμο προστατευτικό τζαμάκι κάμερας Mocolo. Προστατέψτε την Camera από το Samsung Galaxy A50 / A30 / A30s με αυτό το ποιοτικό αντιχαρακτικό γυαλί κάμερας.

4,90 €

Ένα ποιοτικό επώνυμο τζαμάκι για το Samsung Galaxy A50 / A30 / A30s. Τζαμάκι 9Η Surface Hardness, Round Cutting, Ultra Clear Screen, Shatter-proof Function, Anti Finger printing. Υψηλής ανάλυσης, χαμηλής αντανάκλασης. Εγκατάσταση Τζαμάκι - Μεμβράνη * Δείτε παρακάτω αξεσουάρ για το Samsung Galaxy A50 / A30 / A30s *

6,90 €

Επάνω