Επικοινωνήστε μαζί μας
Καλώδια Σύνδεσης

Καλώδια Σύνδεσης Υπάρχουν 61 προϊόντα.

ανά σελίδα

Γνήσιο Καλώδιο Xiaomi δεδομένων και φόρτισης Type-C micro usb από την XIAOMI. Συγχρονίστε εύκολα την συσκευή σας με τον υπολογιστή σας για μεταφορά δεδομένων ή φόρτιση με ασφάλεια. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

12,90 €

Αξιοπιστία με Γνήσιο καλώδιο Apple. Αυτό το καλώδιο (2m) συνδέει το iPhone σας, iPad, ή iPod με βύσμα Lightning με τη θύρα USB του υπολογιστή σας για συγχρονισμό και φόρτιση ή στο Apple USB Power Adapter για εύκολη φόρτιση από εντοιχισμένη πρίζα.

12,90 €

Το καλώδιο ENKAY USB 2.0V M σε Type C, 1m, Leather υποστηρίζει μεταφορά δεδομένων και φόρτιση όπως επίσης σας επιτρέπει να συγχρονίζετε τη συσκευή σας με έναν υπολογιστή αλλα και να την φορτίσετε.

11,90 €

Αξιοπιστία με Γνήσιο καλώδιο Apple. Αυτό το καλώδιο (1m) συνδέει το iPhone σας, iPad, ή iPod με βύσμα Lightning με τη θύρα USB του υπολογιστή σας για συγχρονισμό και φόρτιση ή στο Apple USB Power Adapter για εύκολη φόρτιση από εντοιχισμένη πρίζα.

9,90 €

Μαγνητικό καλώδιο USB DATA CABLE TYPE C MAGNETIC PLUG. Επιτρέπει την εύκολη λειτουργία χάρη στον μαγνητικό συνδετήρα. Το καλώδιο διαθέτει αποσπώμενη μαγνητική σύζευξη. Σας επιτρέπει να συνδέσετε εύκολα το καλώδιο στη συσκευή με το ένα χέρι. Σύνδεση θύρας συσκευής μαγνήτη που διευκολύνει τη σύνδεσή τους. Το καλώδιο επιτρέπει τη συσκευή φόρτισης και τη...

9,90 €

Γνήσιο Καλώδιο Xiaomi δεδομένων micro usb 3.0 από την XIAOMI. Συγχρονίστε εύκολα την συσκευή σας με τον υπολογιστή σας για μεταφορά δεδομένων ή φόρτιση με ασφάλεια. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

9,90 €

Αξιοπιστία με Γνήσιο καλώδιο Apple. Αυτό το καλώδιο (1m) συνδέει το iPhone σας, iPad, ή iPod με βύσμα Lightning με τη θύρα USB του υπολογιστή σας για συγχρονισμό και φόρτιση ή στο Apple USB Power Adapter για εύκολη φόρτιση από εντοιχισμένη πρίζα.

9,90 €

Φορτίστε το κινητό σας τηλέφωνο εύκολα και γρήγορα με αυτό το εξαιρετικής ποιότητας καλώδιο type-c από την Huawei. Έχει μήκος 1 mκαι υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση (super charge protocol).

8,90 €

Το καλώδιο Magnetic MicroUSB Data & Charging Cable διαθέτει έναν καινοτόμο μαγνητικό σχεδιασμό, με χρήση του οποίου μπορείτε πολύ εύκολα να συνδέσετε την συσκευή σας με τρόπο μαγνητικό! Με το καλώδιο αυτό μπορείτε να αποφύγετε την φθορά της θύρας φόρτισης του Smartphone/Tablet σας, αλλά και του καλωδίου. Μπορείτε επίσης, εύκολα να φορτίσετε τη συσκευή σας...

8,90 €

Tο καλώδιο Magnetic USB Data & Charging Cable for iphone 5-6-7-7 plus διαθέτει έναν καινοτόμο μαγνητικό σχεδιασμό, με χρήση του οποίου μπορείτε πολύ εύκολα να συνδέσετε την συσκευή σας με τρόπο μαγνητικό! Με το καλώδιο αυτό μπορείτε να αποφύγετε την φθορά της θύρας φόρτισης του Smartphone/Tablet σας, αλλά και του καλωδίου.

8,90 €

Υψηλής ποιότητας καλώδιο 8 Pin Male to 3.5mm Male Audio AUX Cable. Μήκος καλωδίου 1m. Εξαιρετική ποιότητα κατασκευής.

8,90 €

Υψηλής ποιότητας καλώδιο με την υπογραφή της Remax!! Το καλώδιο Remax είναι κατάλληλο για τη σύνδεση smartphone/tablet/digital cam/mp3 player με υπολογιστή με την κατάλληλη συμβατή θύρα Type C. Το καλώδιο σου επιτρέπει να φορτίζεις τη συσκευή σου, και παράλληλα να μεταφέρεις δεδομένα από και προς το PC/Laptop σου.

7,90 €

Καλώδιο Micro Usb ανθεκτικό πλακέ και κυρίως αξιόπιστο. Kατάλληλο για τη σύνδεση με υπολογιστή ή με φορτιστή USB. Συνδέστε τη μία άκρη του καλωδίου στην αγαπημένη σου συσκευή και τοποθετήστε το USB βύσμα στο laptop σου.

6,90 €

Αξιόπιστο ανθεκτικό πλακέ καλώδιο για να μην κόβεται εύκολα και να μη δημιουργούνται κόμποι. Συνδέστε τη μία άκρη του καλωδίου στην αγαπημένη σου συσκευή (5/5s, 6/6s, 7/8, 7Plus/8Plus) και τοποθετήστε το USB βύσμα στο laptop σου ή στον αντάπτορα φόρτισης για εξαιρετικά γρήγορη και αποτελεσματική φόρτιση.

6,90 €

Καλώδιο (1m) γαλλικής προέλευσης συνδέει το iPhone σας, iPad, ή iPod με βύσμα Lightning με τη θύρα USB του υπολογιστή σας για συγχρονισμό και φόρτιση ή στο Apple USB Power Adapter για εύκολη φόρτιση από εντοιχισμένη πρίζα.

6,90 €
Προβάλλονται 1 - 15 από 61 αντικείμενα

Επάνω