Επικοινωνήστε μαζί μας
Ποντίκια

Ποντίκια Υπάρχουν 15 προϊόντα.

ανά σελίδα

Το ασύρματο mouse ZeroGround MS-1500WG KIMURA v2, αποτελει μια από τις οικονομικότερες λύσεις για τους gamers. Είναι επαναφορτιζόμενο και μπορεί να λειτουργήσει και ενσύρματα με καλώδιο USB.

24,80 €

Το ποντίκι KENNYO MS-2000G είναι ένα ισχυρό, προηγμένο, επαγγελματικό ποντίκι παιχνιδιών ειδικά σχεδιασμένο για gamers με εργονομικό design ώστε να είναι άνετο για πολύωρο gaming. Εξοπλισμένο με 6 πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα, με optical sensor AVAGO A3050 και δυνατότητα εναλλαγής θέσεων DPI από 250 έως 4000Dpi για την απόλυτη ακρίβεια στα παιχνίδια.

21,90 €

Με φάσμα χρωμάτων κατά τη χρήση, προσφέροντας χαλαρωτικό φωτισμό περιβάλλοντος. Ο διακόπτης φώτων και οι 3 ρυθμίσεις φωτισμού είναι διαθέσιμες μέσω του προγράμματος οδήγησης. Εργονομικός σχεδιασμός δεξιού χεριού με επιφάνεια ελαστικής επαφής που μπορεί να κρατήσει σταθερή τη λαβή σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.Έλεγχος υψηλής ακρίβειας με 5...

19,99 €

Το νέο Mouse Zeroground RGB MS-3100G HIRASHI ήρθε για να μεταμορφώσει το παιχνίδι σου. Με επιβλητική εμφάνιση και σχεδιασμό backlighting απογειώνει κάθε στιγμή του video gaming. Εργονομικός σχεδιασμός δεξιού χεριού με επιφάνεια ελαστικής επαφής που μπορεί να κρατήσει σταθερή τη λαβή σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

18,90 €

Το νέο Mouse Wireless Zeroground MS-1400G HASIBA ήρθε για να μεταμορφώσει το παιχνίδι σου. Με επιβλητική εμφάνιση και σχεδιασμό backlighting απογειώνει κάθε στιγμή του video gaming. Εργονομικός σχεδιασμός δεξιού χεριού με επιφάνεια ελαστικής επαφής που μπορεί να κρατήσει σταθερή τη λαβή σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

18,90 €

Το νέο Mouse Zeroground RGB MS-3000G SORIIN ήρθε για να μεταμορφώσει το παιχνίδι σου. Με επιβλητική εμφάνιση και σχεδιασμό backlighting απογειώνει κάθε στιγμή του video gaming. Εργονομικός σχεδιασμός δεξιού χεριού με επιφάνεια ελαστικής επαφής που μπορεί να κρατήσει σταθερή τη λαβή σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

14,60 €

Το νέο Mouse Zeroground MS-2900G DOKAN ήρθε για να μεταμορφώσει το παιχνίδι σου. Με επιβλητική εμφάνιση και σχεδιασμό backlighting απογειώνει κάθε στιγμή του video gaming. Εργονομικός σχεδιασμός δεξιού χεριού με επιφάνεια ελαστικής επαφής που μπορεί να κρατήσει σταθερή τη λαβή σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

12,90 €

Το νέο Mouse Zeroground MS-2800G NORI ήρθε για να μεταμορφώσει το παιχνίδι σου. Με επιβλητική εμφάνιση και σχεδιασμό backlighting απογειώνει κάθε στιγμή του video gaming. Εργονομικός σχεδιασμός δεξιού χεριού με επιφάνεια ελαστικής επαφής που μπορεί να κρατήσει σταθερή τη λαβή σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

11,50 €

Το νέο Mouse Zeroground MS-2700G HATTORI V2.0 ήρθε για να μεταμορφώσει το παιχνίδι σου. Με επιβλητική εμφάνιση και σχεδιασμό backlighting απογειώνει κάθε στιγμή του video gaming. Εργονομικός σχεδιασμός δεξιού χεριού με επιφάνεια ελαστικής επαφής που μπορεί να κρατήσει σταθερή τη λαβή σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

9,99 €
Προβάλλονται 1 - 9 από 15 αντικείμενα

Επάνω