Επικοινωνήστε μαζί μας
Ποντίκια

Ποντίκια Υπάρχουν 16 προϊόντα.

Το ασύρματο mouse ZeroGround MS-1500WG KIMURA v2, αποτελει μια από τις οικονομικότερες λύσεις για τους gamers. Είναι επαναφορτιζόμενο και μπορεί να λειτουργήσει και ενσύρματα με καλώδιο USB.

24,80 €

Το ποντίκι KENNYO MS-2000G είναι ένα ισχυρό, προηγμένο, επαγγελματικό ποντίκι παιχνιδιών ειδικά σχεδιασμένο για gamers με εργονομικό design ώστε να είναι άνετο για πολύωρο gaming. Εξοπλισμένο με 6 πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα, με optical sensor AVAGO A3050 και δυνατότητα εναλλαγής θέσεων DPI από 250 έως 4000Dpi για την απόλυτη ακρίβεια στα παιχνίδια.

21,90 €

Με φάσμα χρωμάτων κατά τη χρήση, προσφέροντας χαλαρωτικό φωτισμό περιβάλλοντος. Ο διακόπτης φώτων και οι 3 ρυθμίσεις φωτισμού είναι διαθέσιμες μέσω του προγράμματος οδήγησης. Εργονομικός σχεδιασμός δεξιού χεριού με επιφάνεια ελαστικής επαφής που μπορεί να κρατήσει σταθερή τη λαβή σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.Έλεγχος υψηλής ακρίβειας με 5...

19,99 €

Το νέο Mouse Zeroground RGB MS-3100G HIRASHI ήρθε για να μεταμορφώσει το παιχνίδι σου. Με επιβλητική εμφάνιση και σχεδιασμό backlighting απογειώνει κάθε στιγμή του video gaming. Εργονομικός σχεδιασμός δεξιού χεριού με επιφάνεια ελαστικής επαφής που μπορεί να κρατήσει σταθερή τη λαβή σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

18,90 €

Το νέο Mouse Wireless Zeroground MS-1400G HASIBA ήρθε για να μεταμορφώσει το παιχνίδι σου. Με επιβλητική εμφάνιση και σχεδιασμό backlighting απογειώνει κάθε στιγμή του video gaming. Εργονομικός σχεδιασμός δεξιού χεριού με επιφάνεια ελαστικής επαφής που μπορεί να κρατήσει σταθερή τη λαβή σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

18,90 €

Ιδιαίτερα βολικό, με μοντέρνο σχεδιασμό, το ασύρματο ποντίκι M185 της Logitech είναι οτι χρειάζεται ο φορητός σας υπολογιστής. Απολαύστε υψηλή ακρίβεια έχοντας τον απόλυτο έλεγχο στις εργασίες σας και ασύρματη επικοινωνία μεγάλης ταχύτητας, εξασφαλίζοντας έτσι κορυφαίες αποδόσεις.

15,90 €

Το νέο Mouse Zeroground RGB MS-3000G SORIIN ήρθε για να μεταμορφώσει το παιχνίδι σου. Με επιβλητική εμφάνιση και σχεδιασμό backlighting απογειώνει κάθε στιγμή του video gaming. Εργονομικός σχεδιασμός δεξιού χεριού με επιφάνεια ελαστικής επαφής που μπορεί να κρατήσει σταθερή τη λαβή σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

14,60 €

Το νέο Mouse Zeroground MS-2900G DOKAN ήρθε για να μεταμορφώσει το παιχνίδι σου. Με επιβλητική εμφάνιση και σχεδιασμό backlighting απογειώνει κάθε στιγμή του video gaming. Εργονομικός σχεδιασμός δεξιού χεριού με επιφάνεια ελαστικής επαφής που μπορεί να κρατήσει σταθερή τη λαβή σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

12,90 €

Το νέο Mouse Zeroground MS-2800G NORI ήρθε για να μεταμορφώσει το παιχνίδι σου. Με επιβλητική εμφάνιση και σχεδιασμό backlighting απογειώνει κάθε στιγμή του video gaming. Εργονομικός σχεδιασμός δεξιού χεριού με επιφάνεια ελαστικής επαφής που μπορεί να κρατήσει σταθερή τη λαβή σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

11,50 €

Ένα μοναδικό Gaming Mousepad από την Element για τους Gamer Fans.Αντιολισθητικό ελαστικό κάλυμμα. Διαστάσεις 400x320x3. Χρώμα: Μαύρο - Κόκκινο

9,99 €

Το νέο Mouse Zeroground MS-2700G HATTORI V2.0 ήρθε για να μεταμορφώσει το παιχνίδι σου. Με επιβλητική εμφάνιση και σχεδιασμό backlighting απογειώνει κάθε στιγμή του video gaming. Εργονομικός σχεδιασμός δεξιού χεριού με επιφάνεια ελαστικής επαφής που μπορεί να κρατήσει σταθερή τη λαβή σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

9,99 €

Το Zeroground MS-2600G KAITO είναι ένα ποντίκι ειδικά σχεδιασμένο για gamers για πολύωρο gaming. Εξοπλισμένο με 6 πλήκτρα και δυνατότητα εναλλαγής θέσεων DPI από 800 έως 2400Dpi για την απόλυτη ακρίβεια στα παιχνίδια. Ο μικρός χρόνος απόκρισης φανερώνουν ένα ποντίκι για όλες τις αντίξοες gaming συνθήκες! Περιέχει επίσης φωτισμό LED με 7 διαφορετικά χρώματα

8,50 €

Απλό εύχρηστο ultra slim ποντίκι ενσύρματο usb Sweex Μωβ για το γραφείο και το σπίτι. Εύκολο στον χειρισμό, κομψό και άνετο, έτοιμο να εξυπηρετήσει μικρούς και μεγάλους!

7,90 €

Ένα μοναδικό Gaming Mousepad από την Element για τους Gamer Fans.Αντιολισθητικό ελαστικό κάλυμμα. Διαστάσεις 320x270x2mm. Χρώμα: Μαύρο - Κόκκινο

7,30 €

Η τεχνολογία των οπτικών αισθητήρων είναι μία από τις σημαντικότερες βελτιώσεις στα ποντίκια . Με την αντικατάσταση του trackball και των κινητών εξαρτημάτων που ήταν απαραίτητα για κίνηση, το ποντίκι LC Power M710B - mouse - USB γίνεται πιο ανθεκτικό στη φθορά και πιο ακριβές από ένα συμβατικό ποντίκι με trackball.

6,90 €

Το οπτικό ενσύρματο ποντίκι MS-004 της Element είναι μία απλή και αξιόπιστη λύση στο χώρο των ενσύρματων ποντικιών. Χάρη στο εργονομικό του σχήμα προσφέρει ξεκούραση στο χέρι σας ακόμη και μετά από αρκετή ώρα χρήσης. 

4,90 €
Προβάλλονται 1 - 16 από 16 αντικείμενα

Επάνω