Επικοινωνήστε μαζί μας

Κατάλογος προϊόντων από κατασκευαστή ESPERANZA

ανά σελίδα

Ρολόι τοίχου Esperanza Detroit σε στρογγυλό σχήμα, είναι αναλογικό που σημαίνει ότι έχει κινούμενους δείκτες, οι οποίοι δείχνουν την ώρα, και αποτελεί ένα πιο παραδοσιακό ρολόι, σε σχέση με τα ψηφιακά. 

8,90 €

Τα Esperanza Sonata είναι gaming ακουστικά σχεδιασμένα να αγκαλιάζουν το αυτί καλύπτοντας το ολοκληρωτικά (over ear), προσφέροντας άνεση και αρκετή απομόνωση θορύβου από το περιβάλλον. 

8,90 €

Ενσύρματο Remax Wired Selfie Stick Pink  για smartphones για τη δημιουργια selfie φωτογραφιες. Λειτουργεί με smartphones και tablet που τρέχουν iOS (έκδοση 6.0 ή νεότερη έκδοση) ή Android (έκδοση 4.2 ή νεότερη έκδοση).

8,90 €

Esperanza XM110K Ενσύρματο Mini Ποντίκι Μαύρο

8,90 €

Το ρολόϊ τοίχου Esperanza Paris EHC018L δεν χρησιμεύει μόνο στο να δείχνει την ώρα, μπορεί να κάνει το σπίτι σας η το γραφείο σας και γενικά τον χωρο εργασία σας πιο ελκυστικό με το κομψό του στυλ.

8,90 €

Το Esperanza MX203 Scorpio είναι ένα επαγγελματικό και λειτουργικό ποντίκι σχεδιασμένο ειδικά για παίκτες. Η οπτική τεχνολογία υψηλής ακρίβειας επιτρέπει στο ποντίκι υπολογιστή Gaming Esperanza MX203 Scorpio να λειτουργεί σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

8,90 €

Το Esperanza MX209 Claw είναι ένα επαγγελματικό και λειτουργικό ποντίκι σχεδιασμένο ειδικά για παίκτες. Η οπτική τεχνολογία υψηλής ακρίβειας επιτρέπει στο ποντίκι υπολογιστή Gaming Esperanza MX209 Claw να λειτουργεί σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

8,90 €

Το Esperanza MX205 Fighter είναι ένα επαγγελματικό και λειτουργικό ποντίκι σχεδιασμένο ειδικά για παίκτες. Η οπτική τεχνολογία υψηλής ακρίβειας επιτρέπει στο ποντίκι υπολογιστή Gaming Esperanza MX205 Fighter να λειτουργεί σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

8,90 €

Ενσύρματο gamepad Warrior EGG102G με δόνηση για υπολογιστές PC. Εξαιρετική συνεργασία με τα προηγμένα παιχνίδια. Ο εργονομικός σχεδιασμός διευκολύνει τη λαβή και δεν προκαλεί κόπωση κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

8,90 €

Άνετο εργονομικό ασύρματο ποντίκι Esperanza Antares EM101R με επίστρωση από καουτσούκ και υψηλής ποιότητας οπτικό αισθητήρα που παρέχει ακρίβεια κατά τη χρήση του και το καθιστά ιδανικό για κάθε εργασία. Εργονομικά σχεδιασμένο, συμμετρικό σχήμα, εύχρηστο, με κορυφαία απόδοση χωρίς καθυστερήσεις. Λειτουργεί στα 2.4GHz με ένα ευρύ φάσμα έως 10 μέτρα και...

7,90 €

Επαγγελματικό και λειτουργικό ποντίκι σχεδιασμένο ειδικά για gamers Esperanza Hawk EGM401KG.

7,90 €

Το ρολόι τοίχου Esperanza Lyon χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα κατασκευής και κομψό σχεδιασμό. Σίγουρα θα διαφοροποιήσει και θα προσθέσει στυλ σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. 

7,90 €

Τα Esperanza Mento είναι gaming ακουστικά σχεδιασμένα να ακουμπάνε στο αυτί χωρίς να το καλύπτουν ολοκληρωτικά (on ear) και δεν απομονώνουν πλήρως τους ήχους από το περιβάλλον.Μήκος Καλωδίου: 1.5m Συνδεσιμότητα: 3.5 mm Τύπος: On Ear

7,90 €

Επαγγελματικό και λειτουργικό ποντίκι Esperanza Cyborg EGM405 σχεδιασμένο ειδικά για gamers. Ο ακριβής οπτικός αισθητήρας με δυνατότητα εναλλαγής 800/1200/1600/2400 θα σας επιτρέψει την ακριβή τοποθέτηση του δρομέα στα παιχνίδια. Plug n Play.

7,90 €

Επαγγελματικό και λειτουργικό ποντίκι Esperanza Lightning EGM403G σχεδιασμένο ειδικά για gamers. Ο ακριβής οπτικός αισθητήρας με δυνατότητα εναλλαγής 800/1200/1600/2400 θα σας επιτρέψει την ακριβή τοποθέτηση του δρομέα στα παιχνίδια. Plug n Play.

7,90 €

Επαγγελματικό και λειτουργικό ποντίκι σχεδιασμένο ειδικά για gamers Esperanza EGM201G Wolf με 4-dpi ρυθμιζόμενα επίπεδα από 800-2400dpi.

7,90 €

Esperanza Gaming Mousepad XL υψηλής ακρίβειας Grunge EA146G.

7,90 €

Τα Esperanza Vivace είναι on ear ενσύρματα ακουστικά με μικρόφωνο για καθημερινή χρήση σε βιντεοκλήσεις, μουσική, gaming κι άλλα.Συνδεσιμότητα: 3.5mm Jack

7,90 €

Mouse pad για παιχνίδια Esperanza CLASSIC MAXI EGP103K. Υψηλής ποιότητας, μοντέρνο, ανθεκτικό mouse pad σχεδιασμένο για παίκτες. Συμβατό με ποντίκια laser και οπτικά. Ο κόκκος του υφάσματος παρέχει υψηλή ταχύτητα κίνησης και πολύ καλό έλεγχο του ποντικιού κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η βάση είναι κατασκευασμένη από αντιολισθητικό ελαστικό για την...

7,90 €

Επαγγελματικό και λειτουργικό ποντίκι σχεδιασμένο ειδικά για gamers Esperanza EGM201G Wolf με 4-dpi ρυθμιζόμενα επίπεδα από 800-2400dpi.

7,90 €

Επαγγελματικό και λειτουργικό ποντίκι Esperanza Apache EGM403R σχεδιασμένο ειδικά για gamers. Ο ακριβής οπτικός αισθητήρας με δυνατότητα εναλλαγής 800/1200/1600/2400 θα σας επιτρέψει την ακριβή τοποθέτηση του δρομέα στα παιχνίδια. Plug n Play.

7,90 €

Τα Esperanza Bongo EH212 είναι ενσύρματα ακουστικά σχεδιασμένα να ακουμπάνε στο αυτί χωρίς να το καλύπτουν ολοκληρωτικά (on ear) και δεν απομονώνουν πλήρως από το περιβάλλον.Διαθέτουν μικρόφωνο για πραγματοποίηση κλήσεων.Μικρόφωνο Ενσύρματες Συνδέσεις: 3.5mm Αντίσταση: 32ohm

7,90 €

Άνετο εργονομικό ασύρματο ποντίκι Esperanza Antares EM101K με επίστρωση από καουτσούκ και υψηλής ποιότητας οπτικό αισθητήρα που παρέχει ακρίβεια κατά τη χρήση του και το καθιστά ιδανικό για κάθε εργασία. Εργονομικά σχεδιασμένο, συμμετρικό σχήμα, εύχρηστο, με κορυφαία απόδοση χωρίς καθυστερήσεις. Λειτουργεί στα 2.4GHz με ένα ευρύ φάσμα έως 10 μέτρα και...

7,60 €

Τα Esperanza Serenade EH211 είναι ενσύρματα ακουστικά σχεδιασμένα να ακουμπάνε στο αυτί χωρίς να το καλύπτουν ολοκληρωτικά (on ear) και δεν απομονώνουν πλήρως από το περιβάλλον.Διαθέτουν μικρόφωνο για πραγματοποίηση κλήσεων.Μικρόφωνο Ενσύρματες Συνδέσεις: 3.5mm Αντίσταση: 32ohm

6,90 €

Κομψά στερεοφωνικά ακουστικά με μικρόφωνο Esperanza Titanum Liwa. Εύκολο ρυθμιζόμενο, ελαστικό κεφαλόδεσμο. 

6,90 €

Mouse pad για παιχνίδια Esperanza GRUNGE EGP103G MAXI. Υψηλής ποιότητας, μοντέρνο, ανθεκτικό mouse pad σχεδιασμένο για παίκτες. Συμβατό με ποντίκια laser και οπτικά. Ο κόκκος του υφάσματος παρέχει υψηλή ταχύτητα κίνησης και πολύ καλό έλεγχο του ποντικιού κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Η βάση είναι κατασκευασμένη από αντιολισθητικό ελαστικό για την...

6,90 €

Το ρολόι τοίχου Esperanza PRAGUE χαρακτηρίζεται από υψηλή ποιότητα κατασκευής και κομψό σχεδιασμό. Σίγουρα θα διαφοροποιήσει και θα προσθέσει στυλ σε οποιοδήποτε εσωτερικό χώρο. 

6,90 €

Αυτά τα στερεοφωνικά ακουστικά ESPERANZA EH158G με μικρόφωνο είναι κομψά, διακριτικά, και διαθέτουν ρυθμιστή για ελέγχου της έντασης πάνω στο καλώδιο.

6,90 €

Αυτά τα στερεοφωνικά Esperanza ROOSTER EH158B ακουστικά με μικρόφωνο είναι κομψά, διακριτικά, και διαθέτουν ρυθμιστή για ελέγχου της έντασης πάνω στο καλώδιο. Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να ρυθμίσετε το μέγεθος, και σε συνδιασμό με τα δύο εύκαμπτα τμήματα, μπορεί να εγγυηθεί μια ανθεκτική και άνετη εφαρμογή στο σχήμα του κεφαλιού. Διαθέτει επίσης...

6,90 €

Αυτά τα στερεοφωνικά ακουστικά ESPERANZA EH158R με μικρόφωνο είναι κομψά, διακριτικά, και διαθέτουν ρυθμιστή για ελέγχου της έντασης πάνω στο καλώδιο.

6,90 €

Αυτά τα στερεοφωνικά ακουστικά ESPERANZA EH158K με μικρόφωνο είναι κομψά, διακριτικά, και διαθέτουν ρυθμιστή για ελέγχου της έντασης πάνω στο καλώδιο.

6,90 €

Ασύρματο οπτικό ποντίκι Esperanza URANUS EM126WB σχεδιασμένο για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές. 

5,90 €

Άνετο εργονομικό ποντίκι Esperanza Sirius EM102S με επίστρωση από καουτσούκ και υψηλής ποιότητας οπτικό αισθητήρα 1000Dpi που παρέχει ακρίβεια κατά τη χρήση του και το καθιστά ιδανικό για κάθε εργασία. Εργονομικά σχεδιασμένο, συμμετρικό σχήμα, εύχρηστο, με κορυφαία απόδοση χωρίς καθυστερήσεις. Με καλώδιο USB 2.0 1.4m το καθιστά το ιδανικό ποντίκι για τον...

5,90 €

Άνετο εργονομικό ποντίκι Esperanza Sirius EM102R με επίστρωση από καουτσούκ και υψηλής ποιότητας οπτικό αισθητήρα 1000Dpi που παρέχει ακρίβεια κατά τη χρήση του και το καθιστά ιδανικό για κάθε εργασία. Εργονομικά σχεδιασμένο, συμμετρικό σχήμα, εύχρηστο, με κορυφαία απόδοση χωρίς καθυστερήσεις. Με καλώδιο USB 2.0 1.4m το καθιστά το ιδανικό ποντίκι για τον...

5,90 €

Ασύρματο οπτικό ποντίκι Esperanza URANUS EM126EK σχεδιασμένο για επιτραπέζιους και φορητούς υπολογιστές. 

5,90 €

Άνετο εργονομικό ποντίκι Esperanza Sirius EM102B με επίστρωση από καουτσούκ και υψηλής ποιότητας οπτικό αισθητήρα 1000Dpi που παρέχει ακρίβεια κατά τη χρήση του και το καθιστά ιδανικό για κάθε εργασία. Εργονομικά σχεδιασμένο, συμμετρικό σχήμα, εύχρηστο, με κορυφαία απόδοση χωρίς καθυστερήσεις. Με καλώδιο USB 2.0 1.4m το καθιστά το ιδανικό ποντίκι για τον...

5,90 €
Προβάλλονται 37 - 72 από 89 αντικείμενα

Επάνω