Νέο Xiaomi Redmi Note 5A Θήκη Βιβλίο Χρυσό Book Case Smart Magnet Telone Gold Μεγαλύτερη προβολή

Xiaomi Redmi Note 5A Θήκη Βιβλίο Χρυσό Book Case Smart Magnet Telone Gold

Η θήκη Smart Magnet προστατέυει αποτελεσματικά όλο το τμήμα της συσκευής και ιδιαίτερα την ευαίσθητη επιφάνεια της οθόνης από πεσίματα, πιέσεις ή γρατζουνίες. Η θήκη κουμπώνει στο πίσω μέρος της συσκευής ενώ η ελαστική σιλικόνη εσωτερικά δεν επιτρέπει γρατζουνιές στο καπάκι λόγω της επαφής από μακροχρόνια χρήση. To μπροστινό τμήμα ασφαλίζει μαγνητικά.

Περισσότερες λεπτομέρειες

59002165661

Telone

Άμεσα Διαθέσιμο

6,90 € με Φ.Π.Α

Χαρακτηριστικά

ΤύποςΒιβλίο
ΥλικόΣυνθετικό - Πλαστικό
ΧρώμαΧρυσό

Άλλες πληροφορίες

Πόσο αγαπάτε το κινητό σας; Όλοι ξοδεύουμε αρκετά χρήματα ώστε να αποκτήσουμε την αγαπημένη μας αλλά και την πλέον απαραίτητη συσκευή τηλεφώνου .Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να προσφέρουμε σε αυτό το βασικό εργαλείο της καθημερινότητάς μας είναι μια θήκη προστασίας. Προστατεύοντάς το από πτώσεις και φθορές δεν θα χρειαστεί να ξοδέψουμε επιπλέον χρήματα στο μέλλον για μια πιθανή επισκευή.

Στη σελίδα μας θα βρείτε οικονομικές και ποιοτικές θήκες ‘’βιβλίο΄΄ οι οποίες προστατεύουν το κινητό σας τόσο στην πίσω όψη του όσο και στην μπροστινή. Οι θήκες ‘βιβλίο’ μπορούν να σταθούν όρθιες βοηθώντας σας να παρακολουθήσετε το αγαπημένο σας βίντεο. Τα ειδικά ανοίγματα επιτρέπουν την πρόσβαση στο κινητό σας χωρίς να χρειαστεί να το βγάλετε ποτέ από τη θήκη.