Επικοινωνήστε μαζί μας

TLW05 0.86 inch OLED Display Bluetooth Smart Bracelet, IP66 Waterproof

TLW05

Νέο προϊόν

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

TLW05 0.86 inch OLED Display Bluetooth Smart Bracelet, IP66 Waterproof Support Pedometer / Calls Remind / Sleep Monitor / Sedentary Reminder / Alarm / Remote Capture, Compatible with Android and iOS Phones (Black)

26,90 € με Φ.Π.Α

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χαρακτηριστικά:

  • Bluetooth version: 4
  • Waterproof Rating: IP66.
  • Compatible with Android 4.4 and above, iOS 8.0 and above.
  • APP Name: FlagFit.
  • Special Features: Sleep monitor, Record for pedometer, Calorie, Miles, Time, Sedentary reminder, Trends of sport, clock. 
  • Other functions: Call / SMS, WeChat, QQ APP Reminder, Alarm Clock, Shake photograph.
  • Display Screen: 0.86 inch OLED Display Dialog.
  • Built-in 50mAh Lithium battery.
  • Charge about 2 hours, long standby time about 20 days.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΧρώμαΜαύρο

Αξεσουάρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

To Mi Band 2 είναι ένα έξυπνο βραχιόλι παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης και του ύπνου. Σε συνδυασμό με την εφαρμογή για Smartphone που διαθέτει, μπορείτε να δείτε πόσα βήματα και πόση απόσταση διανύσατε μέσα στη μέρα αλλά και πόσες θερμίδες “κάψατε”. Διαθέτει δική του μνήμη και έτσι δεν χρειάζεται να το έχετε συνεχώς συνδεδεμένο με το smartphone σας...

23,90 €

Το Smartwatch DZ09 είναι εξοπλισμένο με την δική του υποδοχή SIM και μπορεί να λειτουργήσει και σαν ένα αυτόνομο κινητό τηλέφωνο. Μπορείτε να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις του Smartphone σας σε αυτό καθώς και να απαντάτε σε κλήσεις και μηνύματα.

24,90 €

Έξυπνο ρολόι και tracker που συνδέεται μέσω Bluetooth με το κινητό σας τηλέφωνο. Με την βοήθεια της επίσημης εφαρμογής που σας προτείνει να κατεβάσετε απο το Google play ή το iTunes μπορείτε να έχετε τον πλήρη έλεγχο του ρολογιού,όπως update το firmware και πλήρη διαχείριση των στατιστικών στοιχείων.

15,90 €

Λουράκι για Xiaomi Mi band 2 σε μαύρο χρώμα.

2,90 €

Μεγάλη οθόνη αφής, αδιάβροχη πιστοποίηση για βάθος 50 μέτρων. WhatsApp, κλήσεις και ειδοποιήσεις app με μια ματιά.Αδιάβροχο σε βάθος 50 μέτρων, λειτουργία Lift Wrist Gesture, καρδιακός παλμός, παρακολούθηση ύπνου, μέτρηση βημάτων, διαχείριση υγείας. Έως και 20 ημέρες διάρκεια μπαταρίας.

38,90 €

Λουράκι για Xiaomi Mi band 3 σε μαύρο χρώμα.

2,90 €

Λουράκι για Xiaomi Mi band 3 σε κόκκινο χρώμα.

2,90 €

Λουράκι για Xiaomi Mi band 2 σε μπλε χρώμα.

2,90 €

Λουράκι για Xiaomi Mi band 2 σε πράσινο χρώμα.

2,90 €

Λουράκι για Xiaomi Mi band 2 σε κίτρινο χρώμα.

2,90 €

Επάνω