Επικοινωνήστε μαζί μας

ROAR gaming πληκτρολόγιο RR-0005, ενσύρματο, αθόρυβα πλήκτρα, RGB, μαύρο

RR-0005

Νέο προϊόν

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Το εντυπωσιακό design του Roar σε συνδυασμό με τον οπίσθιο RGB φωτισμό πλήκτρων και αθόρυβα πλήκτραπροσδίδουν μοναδική εμφάνιση και αίσθηση. Διαθέτει μεγάλα, αθόρυβα πλήκτρα με αγγλικούς και ελληνικούς χαρακτήρες, για άμεση απόκριση και άνετη πληκτρολόγηση. Οι αντιολισθητικές βάσεις του προσφέρουν εξαιρετική σταθερότητα, αποτρέποντας την μετακίνηση του πληκτρολογίου κατά την χρήση.

12,90 € με Φ.Π.Α

Οι τιμές αφορούν ηλεκτρονικές παραγγελίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χαρακτηριστικά:

  • RGB LED Backlit φωτισμός πλήκτρων
  • Εργονομικά πλήκτρα για γρήγορη πληκτρολόγηση
  • Με αγγλικούς και ελληνικούς χαρακτήρες
  • Ultra-silent τεχνολογία
  • Αντιολισθητικές βάσεις που αποτρέπουν την μετακίνηση του πληκτρολογίου κατά την χρήση
  • Σύνδεση: USB
  • Μήκος καλωδίου: 1.4m
  • Διάρκεια ζωής πλήκτρων: 10 εκατομμύρια χτυπήματα
  • Διαστάσεις: 446 x 142 x 36mm
  • Βάρος: 562g

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το gaming πληκτρολόγιο Zeroground KB-2300G Sagara είναι ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα gaming διότι συνδυάζει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και προσιτή τιμή. Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο  και πλαστικό υψηλής ποιότητας  Διαθέτει backlight φωτισμό.

18,90 €

Τώρα μπορείτε να παίξετε παιχνίδια, να εργαστείτε και να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο ακόμα πιο άνετα. Το πολυλειτουργικό πληκτρολόγιο Havit KB866L είναι εξοπλισμένο με πρακτικά πλήκτρα πολυμέσων που παρέχουν γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία λειτουργιών του υπολογιστή. 

11,47 €

Havit RGB Mechanical Gaming Keyboard 89 Keys Compact Backlit Keyboard with PBT Pudding Keycaps, Blue Switches, Surround Lighting, Full Key Anti-Ghosting, USB Wired Ergonomic Keyboard for Windows Desktop PC Game

34,90 €

Το Neo Whistle είναι ένα membrance gaming keyboard πληκτρολόγιο με 104 πλήκτρα. Η ανθεκτική μεταλλική του βάση και ο οπίσθιος φωτισμός RGB το καθιστούν ως την ιδανική gaming επιλογή. Η μεταλλική βάση υψηλής αντοχής που έχει κατασκευαστεί το Neo Whistle, του προσδίδουν μεγάλη αντοχή στη μακροχρόνια χρήση.

17,90 €

Το Toromi είναι πληκτρολόγιο μεμβράνης και χάρη στην κορυφαία ποιότητα κατασκευής του, εξαιρετικά αθόρυβο, επιτρέποντάς σου να πληκτρολογείς όσο γρήγορα θες χωρίς να σηκώνεις τον κόσμο στο πόδι.Παίξε στη στιγμή την αγαπημένη σου σειρά ή ταινία, προχώρα στο επόμενο κομμάτι της playlist σου και κάνε pause στη στιγμή για να μιλήσεις στο τηλέφωνο ή να...

14,90 €

Έτοιμο να σου προσφέρει όλα όσα χρειάζεσαι για μία ολοκληρωμένη εμπειρία gameplay, το Zeroground Sumiko αποτελείται από πληκτρολόγιο, ποντίκι, headset και mousepad. Με εργονομικό σχεδιασμό, LED φωτισμό και άρτια τεχνικά χαρακτηριστικά, θα ικανοποιήσει πλήρως τα «θέλω» σου, χαρίζοντάς σου μοναδικές συγκινήσεις.

39,90 €

Επάνω