Επικοινωνήστε μαζί μας

Samsung Galaxy A3 2017 9H Εμπρός και Πλάγια Full Screen Λευκό ENKAY Προστατευτικό Τζαμάκι Tempered Glass White

TEMPS9328

Νέο προϊόν

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Ένα ποιοτικό επώνυμο τζαμάκι Full Cover λευκό της ENKAY για το Samsung Galaxy A3 2017. Ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει όλη την επιφάνεια της οθόνης, με τις απαραίτητες εγκοπές σε μπροστινή κάμερα, αισθητήρες, πλήκτρα.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ-ΤΖΑΜΑΚΙ:

Εγκατάσταση Τζαμάκι - Μεμβράνη

* Δείτε παρακάτω αξεσουάρ για το Samsung Galaxy A3 2017 *

8,90 € με Φ.Π.Α

Οι τιμές αφορούν ηλεκτρονικές παραγγελίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1.Υψηλή σκληρότητα. Αυτό το τζαμάκι έχει υψηλή σκληρότητα 9H ετσι ώστε να αποφευχθούν τα γδαρσίματα ή τα σπασίματα. Σε περίπτωση σπασίματος, το γυαλί που έχει σκληρυνθεί θα σπάσει σε μικρά κομμάτια που δεν είναι αιχμηρά, καθιστώντας το ασφαλέστερο για τους χρήστες.
2. Όταν λερώνεται με νερό, χώμα, λάσπη, λάδι ή άλλα…, μπορεί να καθαριστεί εύκολα.
3. Λεία επιφάνεια.
4. Βολικό για χρήση. Έχει εξαιρετική πρόσφυση για να καλύψει πλήρως την οθόνη. Για να επικολλήσετε το τζαμάκι, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καθαρίσετε προσεκτικά την οθόνη.
5. Ανθεκτικό. Με υψηλή ποιότητα, μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Tempered Glass είναι γυαλί, το οποίο έχει υποστεί θερμική επεξεργασία. Η αντοχή του με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται 4-6 φορές. Σε περίπτωση πτώσης του κινητού το γυαλί απορροφά όλο τον κραδασμό και αποτρέπει το σπάσιμο της οθόνης. ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ-ΤΖΑΜΑΚΙ: Εγκατάσταση Τζαμάκι - Μεμβράνη * Δείτε παρακάτω...

1,90 €

Ένα ποιοτικό τζαμάκι Full Cover μαύρο για το Samsung Galaxy A3 2017. Ειδικά σχεδιασμένο για να καλύπτει όλη την επιφάνεια της οθόνης, με τις απαραίτητες εγκοπές σε μπροστινή κάμερα, αισθητήρες, πλήκτρα. ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ-ΤΖΑΜΑΚΙ: Εγκατάσταση Τζαμάκι - Μεμβράνη * Δείτε παρακάτω αξεσουάρ για το Samsung...

6,90 €

Επάνω