Επικοινωνήστε μαζί μας

iPhone SE 2022 / SE 2020 / 8 / 7 Full Screen 0.3mm 3D Straw Matt Προστατευτικό Τζαμάκι Ροζ Tempered Glass Pink

TEMPS87647

Νέο προϊόν

Προσοχή: Τελευταία κομμάτια!

Ένα ποιοτικό επώνυμο τζαμάκι Full Cover της HAWEEL για το iPhone SE 2022 / SE 2020 / 8 / 7. Το τζαμάκι 9H, High Hardness, Anti-Shatter Film, No Scratches, Nano structured Coating, χαμηλής αντανάκλασης και αντιθαμβωτικό παρέχει υψηλή προστασία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ-ΤΖΑΜΑΚΙ:

Εγκατάσταση Τζαμάκι - Μεμβράνη

9,90 € με Φ.Π.Α

Οι τιμές αφορούν ηλεκτρονικές παραγγελίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1.Υψηλή σκληρότητα. Αυτό το τζαμάκι έχει υψηλή σκληρότητα 9H ετσι ώστε να αποφευχθούν τα γδαρσίματα ή τα σπασίματα. Σε περίπτωση σπασίματος το γυαλί που έχει σκληρυνθεί θα σπάσει σε μικρά κομμάτια που δεν είναι αιχμηρά, καθιστώντας το ασφαλέστερο για τους χρήστες.
2. Όταν λερώνεται με νερό, χώμα, λάσπη, λάδι ή άλλα…, μπορεί να καθαριστεί εύκολα.
3. Λεία επιφάνεια.
4. Βολικό για χρήση. Έχει εξαιρετική πρόσφυση για να καλύψει πλήρως την οθόνη. Για να επικολλήσετε το τζαμάκι το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καθαρίσετε προσεκτικά την οθόνη.
5. Ανθεκτικό. Με υψηλή ποιότητα, μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

* Δείτε παρακάτω αξεσουάρ για το iPhone SE 2022 / SE 2020 / 8 / 7 *

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Το Tempered Glass είναι γυαλί, το οποίο έχει υποστεί θερμική επεξεργασία. Η αντοχή του με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται 4-6 φορές. Σε περίπτωση πτώσης του κινητού το γυαλί απορροφά όλο τον κραδασμό και αποτρέπει το σπάσιμο της οθόνης. ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΜΕΜΒΡΑΝΗΣ-ΤΖΑΜΑΚΙ: Εγκατάσταση Τζαμάκι - Μεμβράνη

1,90 €

Επώνυμο προστατευτικό τζαμάκι κάμερας Mocolo. Προστατέψτε την Camera από το iPhone SE 2022 / SE 2020 / 8 / 7 με αυτό το ποιοτικό αντιχαρακτικό γυαλί κάμερας. 

4,50 €

Επάνω