Επικοινωνήστε μαζί μας

Huawei P Smart Plus Φιμέ ENKAY 2.5D Privacy Anti-glare Προστατευτικό Τζαμάκι Μαύρο 9H

TEMPS811112

Νέο προϊόν

Ένα ΦΙΜΕ ποιοτικό επώνυμο τζαμάκι Full Cover της ENKAY για το Huawei P Smart Plus. Η οθόνη 9H, High Hardness, No Scratches, Nanostructured Coating Ultrathin 2,5D, χαμηλής αντανάκλασης και αντιθαμβωτική παρέχει υψηλη προστασία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ:

Εγκατάσταση Τζαμάκι - Μεμβράνη

* Δείτε παρακάτω αξεσουάρ για το Huawei P Smart Plus *

12,90 € με Φ.Π.Α

Οι τιμές αφορούν ηλεκτρονικές παραγγελίες

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χαρακτηριστικά:

  • Υψηλή σκληρότητα. Αυτό το τζαμάκι έχει υψηλή σκληρότητα 9H, ώστε να αποφευχθούν τα γδαρσίματα ή τα σπασίματα. Σε περίπτωση σπασίματος, το γυαλί που έχει σκληρυνθεί θα σπάσει σε μικρά κομμάτια που δεν είναι αιχμηρά, καθιστώντας το ασφαλέστερο για τους χρήστες.
  • Όταν λερώνετε με νερό, χώμα, λάσπη, λάδι ή άλλα…, μπορεί να καθαριστεί εύκολα.
  • Λεία επιφάνεια.
  • Βολικό για χρήση. Έχει εξαιρετική πρόσφυση για να καλύψει την πλήρη οθόνη. Για να επικολλήσετε το τζαμάκι, το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να καθαρίσετε προσεκτικά την οθόνη.
  • Ανθεκτικό. Με υψηλή ποιότητα, μπορεί να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Ένα ποιοτικό επώνυμο τζαμάκι Full Cover για το Huawei P Smart Plus. Η οθόνη 9H, High Hardness, Anti-Shatter Film, No Scratches, Nano structured Coating Ultra thin 5D, χαμηλής αντανάκλασης και αντιθαμβωτική παρέχει υψηλη προστασία ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΓΙΑ ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ: Εγκατάσταση Τζαμάκι - Μεμβράνη * Δείτε παρακάτω αξεσουάρ για το...

4,90 €

Το Tempered Glass είναι γυαλί, το οποίο έχει υποστεί θερμική επεξεργασία. Η αντοχή του με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται 4-6 φορές. Σε περίπτωση πτώσης του κινητού το γυαλί απορροφά όλο τον κραδασμό και αποτρέπει το σπάσιμο της οθόνης.

1,90 €

Επάνω