Επικοινωνήστε μαζί μας
Antivirus Kaspersky 2015 (1 χρήστης) Μεγαλύτερη προβολή

Kaspersky AntiVirus 2016 - 1 έτος (3 PC) + 1 Άδεια ΔΩΡΟ

To Kaspersky Anti-Virus 2016 είναι η ραχοκοκαλιά της άμυνας του PC σας – προστατεύει από κάθε τύπο κακόβουλου λογισμικού (malware) χωρίς επιβράδυνση του υπολογιστή. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα τρέξει στο σύστημά σου, θα βρεθείς σε θέση ισχύος απέναντι σε κάθε πιθανό κίνδυνο, χάρη στην προστασία από πάσης φύσεως επιθέσεις που προσφέρει σε πραγματικό χρόνο.

Περισσότερες λεπτομέρειες

KL1167OBDFS

Kaspersky

Μη διαθέσιμο

36,90 € με Φ.Π.Α

Άλλες πληροφορίες

Η πρώτη γραμμή άμυνας του υπολογιστή σας ενάντια σε ιούς, λογισμικό spyware και άλλα

Με τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου να εξαπολύουν πάνω από 3 δισεκατομμύρια επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού κάθε χρόνο, χρειάζεστε την καλύτερη άμυνα. Διαφορετικά, ο υπολογιστής και οτιδήποτε αποθηκεύετε σε αυτόν μπορεί να κινδυνεύει. Το Kaspersky Anti-Virus προσφέρει βραβευμένες τεχνολογίες προστασίας από κακόβουλο λογισμικό που λειτουργούν "στο παρασκήνιο" και παρέχουν γρήγορη και ενδελεχή προστασία από τους πιο πρόσφατους ιούς, λογισμικό spyware και άλλα. Είναι η εύχρηστη λύση ασφαλείας που δεν θα επιβραδύνει τον υπολογιστή σας.

Το Kaspersky Anti-Virus είναι η πρώτη γραμμή άμυνας του υπολογιστή σας ενάντια στις σημερινές σύνθετες απειλές κακόβουλου λογισμικού. Αμέσως μόλις το εγκαταστήσετε, επωφελείστε από ουσιαστική προστασία σε πραγματικό χρόνο ενάντια στις πιο πρόσφατες επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού, χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση του υπολογιστή σας.

Με τους εγκληματίες του κυβερνοχώρου να εξαπολύουν πάνω από 3 δισεκατομμύρια επιθέσεις κακόβουλου λογισμικού κάθε χρόνο, χρειάζεστε την καλύτερη άμυνα απέναντι σε ιούς και κακόβουλο λογισμικό. Διαφορετικά, ο υπολογιστής σας και όλα τα πολύτιμα βίντεο, οι φωτογραφίες, η μουσική και οι προσωπικές πληροφορίες που αποθηκεύετε μπορεί να κινδυνεύουν. Το Kaspersky Anti-Virus είναι η πρώτη γραμμή άμυνας του υπολογιστή σας, με βραβευμένες τεχνολογίες που προστατεύουν από ιούς, λογισμικό spyware και άλλο κακόβουλο λογισμικό. Βελτιστοποιημένο για απόδοση, το Kaspersky Anti-Virus λειτουργεί "στο παρασκήνιο", παρέχοντας προστασία από τις πιο πρόσφατες απειλές χωρίς να επιβραδύνει τον υπολογιστή σας. Αν χρειάζεστε προστασία από ιούς για τον υπολογιστή σας, το Kaspersky Anti-Virus με τεχνολογίες που βασίζονται στο cloud παρέχει προστασία σε πραγματικό χρόνο ενάντια στο πιο πρόσφατο κακόβουλο λογισμικό. Αν χρησιμοποιείτε το Internet συχνά ή αν χρησιμοποιείτε διάφορες συσκευές, το Kaspersky Internet Security - Multi-Device συνδυάζει την προστασία από κακόβουλο λογισμικό με μια μεγάλη σειρά πρωτοποριακών λειτουργιών προφύλαξης ενάντια στις απειλές του Internet, εξασφαλίζοντας την προστασία υπολογιστών, Mac, τηλεφώνων και tablet με Android*.

*Το Kaspersky Internet Security - Multi-Device μπορεί να εγκατασταθεί σε όσες συσκευές καθορίζονται στην άδεια χρήσης που αγοράσατε.