Επικοινωνήστε μαζί μας
Ηχεία Υπολογιστή

Ηχεία Υπολογιστή Υπάρχουν 9 προϊόντα.

Τα ηχεία 2.1 M3600D της Edifier, σας δίνουν εξελιγμένη τεχνολογία ψηφιακού ήχου, χαμηλή κατανάλωση ρεύματος, ενσωματωμένο ψηφιακό ενισχυτή κλάσης D, που μπορεί να αποδώσει συνολικά 200W(RMS) ήχου

137,90 €

Το Studio 980T είναι μια αποδοτική λύση 2.0 για επιτραπέζιους υπολογιστές. Παραγωγή 21W RMS από τα μπάσα των 4 ιντσών οδηγό και 13mm tweeter, το Studio 980T μπορεί να συνδεθεί με τις συσκευές ήχου σας μέσω των δύο επιλογών εισόδου RCA. Οι κεντρικοί επιλογείς ρύθμισης έντασης και μπάσου βρίσκονται στο πίσω μέρος του ενεργού ηχείου, επιτρέποντας μια...

58,90 €

Το μοναδικό 6,5'' μαγνητικά θωρακισμένο subwoofer των ηχείων 2.1 P3060 της Edifier, παράγει ισχυρά μπάσα, που συμπληρώνονται από ένα ζευγάρι δορυφόρων με tweeters των 3''. Το αποτέλεσμα είναι τέλεια ισορροπημένη μουσική που ικανοποιεί ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα.

58,90 €

Απολαύστε το στερεοφωνικό ήχο του οικονομικού συστήματος ηχείων 2.1 ΗΡ S7000. Το υπογούφερ βελτιώνει τα μπάσα από το smartphone, τον επιτραπέζιο ή το φορητό υπολογιστή σας. Εξαιρετικά μπάσα. Καρδιά αυτού του ηχοσυστήματος είναι το μικρό, αλλά δυνατό υπογούφερ, που διαθέτει ηχείο 4 ιντσών και παρέχει εξαιρετικά βαθιά μπάσα χωρίς παραμορφώσεις.

43,90 €

Σύστημα ηχείων 2.1. Μια πρακτική ηχητική λύση για όλες τις εφαρμογές multimedia. Με ανοδική κλίση για τα ηχεία και καθοδική κλίση για το subwoofer, ο ήχος φτάνει προς τον ακροατή με καθαρά, ισορροπημένα μπάσα. Το ενσύρματο τηλεχειριστήριο σάς επιτρέπει να ελέγχετε την ένταση του ήχου, ενώ μπορείτε να συνδέσετε εύκολα οποιαδήποτε πηγή ήχου στις υποδοχές...

32,90 €

Τα ηχεία R12U USB 2.0 του Edifier θα κάνουν την περιήγησή σας πιο ευχάριστη. Το ηχείο που τροφοδοτείται με USB είναι αρκετά μικρό και αρκετά θορυβώδες για να ακούσετε τα βίντεό σας πιο δυνατά και πιο καθαρά.

17,90 €

Τα ηχεία R12U USB 2.0 του Edifier θα κάνουν την περιήγησή σας πιο ευχάριστη. Το ηχείο που τροφοδοτείται με USB είναι αρκετά μικρό και αρκετά θορυβώδες για να ακούσετε τα βίντεό σας πιο δυνατά και πιο καθαρά.

17,90 €

Τα συμπαγές και εξαιρετικά φορητά ηχεία της Creative Α50 αποτελούν έναν ιδανικό σύντροφο για το φορητό σας υπολογιστή, ενισχύοντας την έξοδο ήχου του και καθιστώντας το ιδανικό για παρουσιάσεις πολυμέσων. Καλή ποιότητα στερεοφωνικού ήχου με τροφοδοσία από USB.

13,90 €

Με κορυφαία σχεδίαση και άφθονη ισχύ 2,4 W RMS καθαρού και ευκρινή στερεοφωνικού ήχου. Η ελαφριά, συμπαγής σχεδίαση επιτρέπει στα ηχεία HP S3100 να χωράνε σχεδόν οπουδήποτε. Συμπαγής και ποιοτικός ήχος από την εταιρεία που εμπιστεύεστε, σε τέλεια τιμή.

13,90 €
Προβάλλονται 1 - 9 από 9 αντικείμενα

Επάνω