Επικοινωνήστε μαζί μας
Θήκες Tablet

Θήκες Tablet Υπάρχουν 10 προϊόντα.

ανά σελίδα

Προστατευτική θήκη & stand για iPad Air με ενσωματωμένη βάση στήριξης. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικό, την καθιστά πιο άνετη και ομαλή. Μια θήκη με μοναδικό σχέδιο που θα εντυπωσιάσει εσάς και τους / τις φίλες σας !!!!

19,90 €

Προστατευτική θήκη & stand για όλα τα Tablet 10’’με Ενσωματωμένη Βάση Στήριξης. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικό, την καθιστά πιο άνετη και ομαλή. Μια θήκη με μοναδικό σχέδιο που θα εντυπωσιάσει εσάς και τους / τις φίλες σας !!!!

14,90 €

Προστατευτική θήκη & stand για όλα τα Tablet 10" με ενσωματωμένη βάση στήριξης. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικό, την καθιστά πιο άνετη και ομαλή. Μια θήκη με μοναδικό σχέδιο που θα εντυπωσιάσει εσάς και τους / τις φίλες σας !!!!

13,90 €

Δερμάτινη Θήκη για Samsung Galaxy Tab 3 με δυνατότητα περιστροφής του Tablet 360°. Περιστρεφόμενη θήκη stand. Ειδικά σχεδιασμένη για Galaxy Tab 3. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Απαραίτητη για την προστασία του ακριβού tablet σας!

13,90 €

Ανακαλύψτε την πιο λειτουργική θήκη Smart που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Samsung T230 Galaxy Tab 4! Λεπτή, ανθεκτική με τέλεια εφαρμογή καλύπτει και το πίσω μέρος της συσκευής παρέχοντας πλήρη προστασία. Μετατρέπεται εύκολα σε μια χρήσιμη βάση στήριξης που διευκολύνει στην ανάγνωση, την παρακολούθηση και την πληκτρολόγηση.

13,90 €

Προστατευτική θήκη & stand για όλα τα Tablet 7'' - 8" με ενσωματωμένη βάση στήριξης. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικό, την καθιστά πιο άνετη και ομαλή. Μια θήκη με μοναδικό σχέδιο που θα εντυπωσιάσει εσάς και τους / τις φίλες σας !!!!

11,90 €

Προστατευτική θήκη & stand για όλα τα Tablet 7'' με ενσωματωμένη βάση στήριξης. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικό, την καθιστά πιο άνετη και ομαλή. Μια θήκη με μοναδικό σχέδιο που θα εντυπωσιάσει εσάς και τους / τις φίλες σας !!!!

9,91 €

Περιστρεφόμενη προστατευτική θήκη & stand Δερματίνης για Samsung Galaxy Tab E 9.6" /T560 /T561 με ενσωματωμένη βάση στήριξης. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας δέρμα PU που την καθιστά πιο άνετη και ομαλή. Η θήκη μπορεί να περιστρέφεται 360 μοίρες, και ο σχεδιασμός σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την όψη του tablet σας.

9,90 €

Κομψή και παράλληλα πολύ πρακτική θήκη γιατί χάρη στα λάστιχα που διαθέτει μπορείτε να τοποθετήσετε οποιοδήποτε Tablet 7''. H συσκευή σας μπορεί να προστατεύεται από γρατζουνιές και χτυπήματα όταν τη μεταφέρετε σε τσάντα με άλλα αντικείμενα. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση για να τοποθετείτε το αγαπημένο σας Tablet.

7,90 €
Προβάλλονται 1 - 9 από 10 αντικείμενα

Επάνω