Επικοινωνήστε μαζί μας
Κάρτες Μνήμης

Κάρτες Μνήμης Υπάρχουν 10 προϊόντα.

ανά σελίδα

Κάρτα μνήμης τύπου MicroSDHC και χωρητικότητας 64GB με εφ' όρου ζωής εγγύηση της Kingston. Έχει αξιολογηθεί ως Class 10 οπότε και κρίνεται ιδανική για να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες, τα βίντεο και την μουσική σας με αξιόλογες ταχύτητες. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται μετατροπέας σε SD.

15,90 €

Κάρτα μνήμης τύπου MicroSDHC και χωρητικότητας 32GB με εφ' όρου ζωής εγγύηση της Kingston. Έχει αξιολογηθεί ως Class 10 οπότε και κρίνεται ιδανική για να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες, τα βίντεο και την μουσική σας με αξιόλογες ταχύτητες. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται μετατροπέας σε SD. Με ταχύτητα 80 MB/sec.

10,90 €

Αποκτήστε γρηγορότερη απόδοση στις εφαρμογές σας και καλυτερη λήψη για τις φωτογραφίες και τα βίντεό σας, για τα smartphones και tablets. Με ταχύτητες μέχρι 80MB/sec, διαθέσιμη Class 10, UHS Ταχύτητα Class 1 (U1) για FullHD βίντεο, οι SanDiskUltra ® microSDHC ™ και microSDXC κάρτες είναι η τέλεια επιλογή για να αποθηκεύσετε την κινητή σας ζωή.

9,90 €

Ιδανικό για όλες τις συσκευές που δέχονται Micro Sd. Διαθέτει αντάπτορα έτσι ώστε να την βάλετε στον υπολογιστή σας και να μεταφέρετε όλα τα αρχεία σας με μεγάλη ευκολία.

9,90 €

Κάρτα μνήμης τύπου MicroSDHC και χωρητικότητας 16GB με εφ' όρου ζωής εγγύηση της Kingston. Έχει αξιολογηθεί ως Class 10 οπότε και κρίνεται ιδανική για να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες, τα βίντεο και την μουσική σας με αξιόλογες ταχύτητες. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται μετατροπέας σε SD. Με ταχύτητα 80 MB/sec.

7,90 €

Κάρτα Micro SD High Capacity με ταχύτητα 4MB/sec και χωρητικότητα 8GB, για συσκευές που υποστηρίζουν SDHC. Αποθηκεύστε φωτογραφίες, μουσική και video. Συνοδεύεται από adaptor για μετατροπή σε SD, για ακόμα περισσότερες εφαρμoγές.

6,90 €

Κάρτα μνήμης micro SD HC High Speed 8GB. - Συμπεριλαμβάνεται αντάπτορας SD - Class: 4 - Ταχύτητα εγγραφής: 5 MB/s - Ταχύτητα ανάγνωσης: 15 MB/s - Κατανάλωση ρεύματος: 60 - 80 mA (Typ) - Διαστάσεις: 15.0 x 11.0 x 1.0mm - Βάρος: περίπου 0.4g - Θερμοκρασία λειτουργίας: -25°C έως +85°C - Θερμοκρασία αποθήκευσης: -40°C έως +85°C

6,90 €

Κάρτα μνήμης τύπου MicroSD και χωρητικότητας 8GB  της Good Ram. Έχει αξιολογηθεί ως Class4 οπότε και κρίνεται ιδανική για να αποθηκεύσετε τις φωτογραφίες, τα βίντεο και την μουσική σας με αξιόλογες ταχύτητες.

5,90 €

Σετ από αντάπτορες για κάρτες SIM 1.nano-SIM σε micro-SIM: χρησιμοποιείται για συσκευές με micro-SIM card (Apple iPhone 4/4s ή Samsung  από μία nano-SIM κάρτα (iPhone 5). 2. nano-SIM σε SIM: χρησιμοποιείται για συσκευές με normal SIM κάρτα από μια nano-SIM κάρτα iPhone 5 3. micro-SIM σε SIM: χρησιμοποιείται για συσκευές normal SIM κάρτα από μία micro-SIM...

0,60 €
Προβάλλονται 1 - 9 από 10 αντικείμενα

Επάνω