Επικοινωνήστε μαζί μας
Μνήμες Usb

Μνήμες Usb Υπάρχουν 12 προϊόντα.

ανά σελίδα

Το ελαφρύ USB Flash Drive, Data Traveller συνδυάζει διακριτικότητα και κομψότητα σε διάφορα χρώματα, χωρίς καπάκι και είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος, ώστε να το έχετε μαζί σας ανά πάσα στιγμή, όπου και να βρίσκεστε. Με ταχύτητες USB 3.1, η μεταφορά δεδομένων μουσικής και video θα γίνεται γρηγορότερα και ευκολότερα.

24,90 €

Το νέο DataTraveler SE9 της Kingston είναι ένα μικρό και λεπτό USB Flash drive, ώστε να χωράει παντού, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα δεδομένα σας. Ο Capless σχεδιασμός του διαθέτει ένα βύσμα USB που προστατεύεται από ένα μεταλικό κάλυμμα το οποίο ανοίγει, όταν χρειάζεται να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα σας.

14,90 €

Η Verbatim παρουσιάζει τη σειρά Store ‘n’ Go SWIVEL USB 2.0 μνημών. Διαθέτει πρακτική συρόμενη κατασκευή που δεν χρειάζεται καπάκι, ενώ το συμπεριλαμβανόμενο password protection software (πρέπει να γίνει download από τον επίσημο ιστότοπο) σε συνδυασμό με το interface USB 2.0 εξασφαλίζουν γρήγορη πρόσβαση και ασφαλή μεταφορά των αρχείων σας.

14,90 €

Το Toshiba Trans Memory είναι ένα flash drive USB 2.0 χωρητικότητας 16GB που κάνει απλή υπόθεση την αποθήκευση με σχέδιο πολύ μικρό σε μέγεθος αλλά μεγάλο σε αποθηκευτικό χώρο.

8,90 €

Το ελαφρύ USB Flash Drive, Data Traveller συνδυάζει διακριτικότητα και κομψότητα, χωρίς καπάκι και είναι αρκετά μικρό σε μέγεθος, ώστε να το έχετε μαζί σας ανά πάσα στιγμή, όπου και να βρίσκεστε. Με ταχύτητες USB 3.1 , USB 3.0, η μεταφορά δεδομένων μουσικής και video θα γίνεται γρηγορότερα και ευκολότερα.

7,90 €

Είναι σημαντικό να προστατέψετε τα αρχεία σας!! Αποθηκεύστε τα αρχεία σας με ασφάλεια σε ένα Usb Flash Verbatim Grey 16GB. Διαθέτει σχεδίαση πρακτική, μεγάλη χωρητικότητα και υψηλές ταχύτητες μεταφοράς.

7,90 €

Είναι σημαντικό να προστατέψετε τα αρχεία σας!! Αποθηκεύστε τα αρχεία σας με ασφάλεια σε ένα Usb Flash Kingston G4 16GB. Διαθέτει σχεδίαση πρακτική, μεγάλη χωρητικότητα και υψηλές ταχύτητες μεταφοράς.

7,90 €

Είναι σημαντικό να προστατέψετε τα αρχεία σας!! Αποθηκεύστε τα αρχεία σας με ασφάλεια σε ένα Usb Flash Kingston DataTraveler 101 (G2) 16GB. Διαθέτει σχεδίαση πρακτική, μεγάλη χωρητικότητα και υψηλές ταχύτητες μεταφοράς.

7,90 €

Είναι σημαντικό να προστατέψετε τα αρχεία σας!! Αποθηκεύστε τα αρχεία σας με ασφάλεια σε ένα Usb Flash Verbatim Grey 16GB. Διαθέτει σχεδίαση πρακτική, μεγάλη χωρητικότητα και υψηλές ταχύτητες μεταφοράς.

7,90 €
Προβάλλονται 1 - 9 από 12 αντικείμενα

Επάνω